Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk davasında ilk duruşma gerçekleşti

Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, müşteki Halil Umut Meler ile eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve diğer tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu.

Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk davasında ilk duruşma gerçekleşti
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e saldırılan olayla ilgili, eski kulüp başkanı Faruk Koca savunmasını yaptı. Üzerine atılan tehdit suçlamasını kabul etmedi ve duyduğu üzüntüyü daha önce savcılıkta verdiği ifadede aktardığını belirtti.

Ancak hakem Meler ve avukatı, tehdit suçunun gerçekleştiğini vurgulayarak şikayetçi olduklarını dile getirdi. Duruşmada bulunan yan hakemler de tanıklık yaparak Koca'nın kendilerine ve Meler'e yönelik tehditlerini aktardılar.

Diğer sanıkların da savunmalarını gerçekleştirdiği duruşma sonrasında mahkeme heyeti ara kararını açıkladı. Hakem Meler ile ilgili kati raporun tanzimi ve ilgili hastaneye sevki için mahkemeye yazı gönderilmesine karar verildi. Sanık Osman Erkan Can'ın ayrılma talebi reddedilirken, duruşma 28 Şubat tarihine ertelendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.