Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki: "Sıkıldık sizden, hayatımızdan çekin gidin"

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elini sıkmadığını açıklamasına sert bir şekilde yanıt verdi. Altaylı, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerinde, Kılıçdaroğlu'nu "artık önemli biri" olarak görmediğini belirtti ve "Hayatımızdan artık çekip gidin. Sıkıldık sizden" dedi.

Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki: "Sıkıldık sizden, hayatımızdan çekin gidin"
Yayınlanma:

Kılıçdaroğlu, İzmir’de düzenlenen bir panelde, Erdoğan’ın elini sıkmama gerekçelerini sıralayarak, “Siz susmayın, konuşabilin diye elini sıkmıyorum. Halkımıza 'sürtük' dediği için, 'çapulcu' dediği için onun elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene 'terörist' dediği için elini sıkmıyorum... Biz sarayda oturan zatın elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz” şeklinde konuşmuştu.

Bu açıklamalar üzerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’na yanıt vererek, “Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi. Çok istedi ama olmadı. Olsaydı o da benim dediğimi yapardı” demişti.

Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki göstererek, "Kemal Bey, siz artık önemli biri değilsiniz. Biden’ın başka bir türüsünüz. Hayatımızdan çekip gidin" şeklinde konuştu. Altaylı, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerinde, “Siz artık çalınan bir aletin son deliğisiniz. Allah aşkına, daha ötesini söyletmeyin. Susun, oturun, partinizi iyi bir yere getirdiniz diyerek ayrılın” ifadelerini kullandı.

Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun, Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in mirası olarak kaldığını belirterek, “Sıkıldık biz sizden. Lütfen hayatımızdan çekip gidin” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.