Fatih Terim: "Hukuk savaşını başlatıyorum"

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak adlandırılan dolandırıcılık davası ile ilgili Terim açıklama yaptı. Konuyla ilgisinin bulunmadığını söyleyen Terim, bu konuyla ilgili hukuk savaşı başlatacağını açıkladı.

Fatih Terim: "Hukuk savaşını başlatıyorum"
Yayınlanma:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Fatih Terim Fonu" adı altında futbolcuları 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırmak suçlamasıyla 226 yıl hapis cezası istenen bankacı Seçil Erzan'ın başında bulunduğu farklı soruşturmaları sürdürüyor.

Seçil Erzan, sözde "çok karlı gizli fon" adı altında oluşturduğu "ponzi" sistemiyle ünlü futbolcular ve iş insanlarını içeren 29 kişiyi, BDDK raporuna göre 43 milyon 920 bin dolar ve 15 milyon 625 bin lira dolandırmak suçundan altı kişi ile birlikte tutuklu olarak yargılanıyor. Bu süreçte, Erzan'ın tefe yöntemiyle para aldığı belirlenen isimler arasında eski futbolcu Semih Kaya, menajer Fırat Özdemir ve teknik direktör Ayhan Akman gibi 11 kişi, "tefecilik" suçlamasıyla soruşturuluyor. Ayrıca, Denizbank yönetim kurulu üyesi Hakan Ateş ve beş kişi, "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan soruşturma altına alınmıştır.

Futbol dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Fatih Terim, konuyla ilgili olarak şu sözleri dile getirdi: "Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar." Terim, iddialara karşı kararlı bir şekilde hukuki mücadeleye girişeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.