FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü hastane odası dikkat çekti: "Ölürken bile kriptolamaya devam ettiler"

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde tedavi gördüğü St Luke's Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans gibi sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir tedavi gören Gülen, dün sabah saatlerinde hastanede vefat etti. Gülen'in ölümü, Türkiye'de büyük yankı uyandırırken, özellikle kaldığı hastane odasının numarası dikkat çekti.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü hastane odası dikkat çekti:  "Ölürken bile kriptolamaya devam ettiler"
Yayınlanma:

Gülen, hastanenin ikinci katındaki 251 numaralı odada hayata gözlerini yumdu. Bu durum, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde şehit edilen 251 masum insanla aynı rakam olması nedeniyle toplumsal hafızada özel bir yer edindi. 251 oda numarası, "Ölürken bile kriptolamaya devam ettiler" şeklinde yorumlara yol açtı.

15 Temmuz gecesi, FETÖ'nün düzenlediği darbe girişiminde hayatını kaybeden 251 şehidin sayısıyla bu rastlantı, bazı kesimlerce manidar bulunarak yorumlandı. Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Gülen’in, son günlerini evine yaklaşık 20 dakika mesafede bulunan St Luke's Hastanesi'nde geçirdiği ve burada tedavi gördüğü biliniyordu. Bu olay, Gülen’in karanlık geçmişine dair bir son nokta olarak değerlendirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.