Fırat Kalkanı ve Pençe Kilit Bölgesinde nokta operasyon!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB'nin açıklamasında, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapılarak, "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok" denildi.

Fırat Kalkanı ve Pençe Kilit Bölgesinde nokta operasyon!
Yayınlanma:

Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu ve Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında düzenlenen operasyonlarda toplam 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. MSB tarafından yapılan açıklamada, operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

GABAR'DAKİ PETROL SAHASINA SALDIRI HAZIRLIĞI ENGELLENDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Gabar Dağı'ndaki petrol sahasına saldırı hazırlığında olan 2 PKK'lı teröristin SİHA destekli operasyonla etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Geçen hafta Batman kırsalında yaralı olarak ele geçirilen bir PKK'lının verdiği bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda, teröristlerin saldırı hazırlığı yaparken vurulduğu ifade edildi.

KARARLILIKLA MÜCADELE VURGUSU

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, teröristlerin Türkiye'nin huzur ve güvenliğini tehdit etmesine izin verilmeyeceğini belirtti. Açıklamada, "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok" ifadesi kullanılarak, operasyonların devam edeceği mesajı verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.