Gelinlik provalarında yeni dönem: Denemesi de ücretli olacak!

Düğün sezonunun gelmesiyle birlikte yalnızca evlecek olan kadınların değil merak edenlerin de gelinlik denemesi, gelinliklerin yıpranmasına neden oldu. Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası bu soruna çözüm olarak gelinliklerin ücretli bir şekilde denenmesine karar verdi.

Gelinlik provalarında yeni dönem: Denemesi de ücretli olacak!
Yayınlanma:

Haziran ayının gelmesiyle birlikte düğün ve nikah sezonu da resmen açıldı. Bu durum, gelinlikçilere olan talebi artırırken, gelinlik provalarına olan ilgiyi de beraberinde getirdi. Ancak, sadece evlenecek olanların değil, gelinlikleri merak edenlerin de deneme yapması, gelinliklerin deformasyonuna neden oldu. Bu sorunu çözmek adına, Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verdi.

GELİNLİK PROVALARINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, yeni uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Köksal, gelinlik denemelerinden ücret alınacağını duyurdu ve bu kararın hem esnaf hem de müşteriler için daha adil bir düzenleme getireceğini belirtti.

FARKLI GÖRÜŞLER VE YENİ UYGULAMA DETAYLARI

NTV'nin haberine göre, bu yeni uygulama esnaf arasında farklı görüşlerle karşılandı. Bazı esnaflar, gelinliklerin deforme olmasının önüne geçileceği için uygulamayı desteklerken, bazıları ise bu durumun müşteri kaybına yol açabileceğini düşünüyor. Yeni düzenlemeye göre, gelinlik denemesi için alınan ücret, gelinliğin satın alınması durumunda toplam fiyattan düşülecek. Bu sayede, gerçek alıcıların mağduriyeti önlenmiş olacak

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.