Gençlerbirliği 3 puana gitti (Gençlerbirliği Balıkesir Baltok maçı)

Spor Toto Ligin 12. haftasında lider Gençlerbirliği deplasmanda sıkıntılı günler yaşayan ve ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Balıkesir Baltok ile karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği 3 puana gitti (Gençlerbirliği Balıkesir Baltok maçı)
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Ligin 12. haftasında lider Gençlerbirliği deplasmanda sıkıntılı günler yaşayan ve ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Balıkesir Baltok ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da Balıkesir Atatürk oynanacak mücadeleyi Hakan Ceylan yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ligin 12. Haftasında ligin yenilgisiz lideri Gençlerbirliği deplasmanda Balıkesir Baltok’un konuğu olacak. Kırmızı siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Antrenmana ısınma koşusu ve 5’e 2 top kapma oyunu ile başlayan futbolcular daha sonra çıkış çalışması yaptı. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan taktik çalışma ile son buldu. Taktik maçı sık sık durduran teknik direktör Erkan Sözeri rakipleri karşısında futbolcularının yapmalarını istediği hareketleri göstererek futbolcularından aynı hareketlerini yapmasını istedi.

LİDER GENÇLERBİRLİĞİ

Spor Toto Birinci Ligde Gençlerbirliği 11 maç sonunda 10 galibiyet 1 beraberlik sonunda topladığı 31 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İkinci sırada 8 galibiyet sonunda topladığı 26 puanla Boluspor 8 ve 7 galibiyet sonunda 22 puana ulaşan Denizlispor ise üçüncü sırada bulunuyor. Gençlerbirliği’nin bu hafta kozunu paylaşacağı bir maç eksik Balıkesir Baltok ise 10 maç sonunda 2 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonunda 10 puanla ligde 16. sırada bulunuyor.

HAKEM KARAOĞLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bugün saat 16.00’da oynanacak olan mücadelenin hakemlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan ligin Balıkesir Baltok ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Hakan Ceylan’ın yöneteceği açıklandı. Ceylan’ın yardımcılıklarını İlker Takpak ile Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak olacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.