Gençlerbirligi üç puan peşinde

Spor Toto Birinci Ligde 10’ncu hafta birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla başlıyor.

Gençlerbirligi üç puan peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligde 10’ncu hafta birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla başlıyor. Ligin lideri Ankara temsilcisi Gençlerbirliği kendisi gibi zirve mücadelesi veren Boluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kırmızı siyahlılarda hedef en yakın rakibi önünde kazanarak aradaki iki puanlık farkı korumak. Saat 19.30’da başlayacak olan mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

GENÇLER LİGİN LİDERİ

Geride kalan dokuz haftada ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve en yakın rakibi Boluspor’un iki puan önünde liderliğini sürdüren Gençlerbirliği bu akşam kazandığı taktirde rakibiyle puan farkını beşe çıkaracak. Kırmızı siyahlılar oynadığı 9 maç sonunda 8 galibiyet 1 beraberlik sonunda topladığı 25 puanla liderliğini sürdürürken, Boluspor ise 7 galibiyet 2 beraberlik sonunda 23 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor. Gençlerbirliği dok maç sonunda rakip filelere 16 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Ev sahibi Boluspor ise rakip filelere 14 gol atıp kalesinde 5 gol gördü.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bu akşam Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını antrenmanla tamamladı. Antrenmana ısınma koşusu ve 5’e 2 top kapma oyunu ile başlayan futbolcular daha sonra koordinasyon hareketlerine geçti. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan dar alanda minyatür kale oyun ile son buldu. Minyatür kalede ortaya konulan futbol teknik direktör Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü. Kırmızı siyahlılar kara yoluyla Bolu’ya giderek kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

MAÇIN HAKEMİ TUGAY KAAN NUMANOĞLU

genclerbirligi1-006.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bu akşam Bolu Atatürk Stadı’nda saat 19.30’da oynanacak olan mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu’nun yöneteceğini açıkladı. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Ata Yıldırım ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.