Gökçınar: Görevler geçici hizmetler kalıcıdır

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar “Kırşehir’in kalkınması ve gelişmesi yönünde yapılacak bütün çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız. Görevler geçicidir ama hizmetler kalıcıdır. " dedi

Gökçınar: Görevler geçici hizmetler kalıcıdır
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’da faaliyet gösteren Kırşehirli sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplamayı başaran Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kırşehir’e yeni atanan Vali İbrahim Akın’ı, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya’yı ziyaret ederek Kırşehir’in gelişmesi ve büyümesi için federasyon olarak her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

federasyon2.jpg

AKIN: KIRŞEHİR’İ GELİŞTİRİP KALKINDIRACAĞIZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Kırşehir Valisi İbrahim Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretle ilgili konuşma yapan Vali Akın, “Kırşehir, üst düzeyde bir çok bürokrat ve başarılı iş adamları bulunan bir şehir. Özellikle hayvancılıkta gözle görülür bir gelişme ve büyüme kaydeden Kırşehir’de Organize Sanayi Bölgesinin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yürütüyoruz. Kültür ve turizm açısından zengin olan ilimizin daha iyi tanıtılması gerekiyor. Eğitimde marka olan ilimizde eğitim-öğretim kalitesi yüksek seviyede. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi de ilimizin eğitim kalitesine önemli katkılar sağlamaktadır. Yönetim anlayışımız gereği yaptığımız her işte ortak aklı esas almaktayız. İş adamlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ile birlikte hareket ederek ilimizi geliştirip kalkındırmaya çalışacağız.” dedi.

GÖKÇINAR: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar da gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Sayın Valimizin önderliğinde, Kırşehir’in kalkınması ve gelişmesi yönünde yapılacak bütün çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız. Görevler geçicidir ama hizmetler kalıcıdır. Sayın Valimizin ilimize güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

federasyon5.jpg

BAHÇECİ: KIRŞEHİR HEPİMİZİN ŞEHRİ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri Kırşehir Valisini ziyaretinin ardından Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile Ağalar Konağı Kütük Ev’de biraraya gelerek öğle yemeği yediler. Başkan Bahçeci Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette “ Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olması bizi mutlu ediyor. Sizleri burada ağırlamak bizim için çok önemli. Hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız.Kırşehirimizi sosyal-kültürel-ekonomik olarak tanıtım etkinliklerini gerçekleşecek.Bizde belediye olarak üzerimize düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Siz değerli hemşehrilerimizin istekleri bizim için çok önemli. Çok şükür ki mecliste Kırşehir’i temsil eden milletvekillerimiz var ve ellerinden gelen çalışmaları yapıyorlar. Kırşehir hepimizin şehri ve bu şehre yapılan çalışmalar bir kişi için değil herkes için oldukça önemli” şeklinde konuştu.

federasyon6.jpg

Öğleden sonra ise başkan Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret ettiler. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Süper Lige çıkan Ahi Evran Üniversitesi Hentbol Takımının genel durumu görüşüldü.

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NİN YANINDAYIZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, üyeleri Ahi Evran Üniversitesi’nin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde de adından söz ettirdiğini söyledi. Üniversitemiz Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımının iki yılda gösterdiği başarılı performansın Kırşehir’in tanınırlığına çok şey kattığını belirten Gökçınar, Kırşehir’in üniversitesine sahip çıkmalarının kendileri için görev olduğunu ifade etti. Süper Ligde oynamaya hak kazanan üyeleri Ahi Evran Üniversitesi Hentbol Takımının her zaman maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini söyleyen Hilmi Gökçınar, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de yanında olduklarını belirti. Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesi’nin her alanda başarılı çalışmalar sürdürdüğünü söyleyerek Kırşehir’in kalkınması için sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif faaliyetlerinin devam edeceğini anlattı.

federasyon4.jpg

TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Kırşehir’in, bölgesinde ilk defa Süper Lige çıkan ve Ahi Evran Üniversitesi’nin takımı olan Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımına destek çıkmasının önemli olduğunu belirtti. Rektör Karakaya, “Bir şehir, takımına ne kadar sahip çıkarsa o takım o derece başarılı olur.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ile heyetine teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Rektör Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’a Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımının formasını hediye ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.federasyon3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.