GÜLŞAH ve MURAT’IN Nikah şahitliğinde koalisyon oluştu

Genç çiftin düğünü renkli görüntülere sahne oldu. Gülşah Demirhan ve Murat Aydın nikâh ve düğün töreniyle dünya evine girdiler.

GÜLŞAH ve MURAT’IN  Nikah şahitliğinde koalisyon oluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Maliye Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve Alevi İnanç Birliği Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Ali Asker Demirhan ve eşi Beyhan Demirhan’ın kızı Gülşah ile Elektrik Elektronik Mühendisi Alaattin Aydın ve eşi Nazlı Aydın’ın oğlu Murat Aydın, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Maliye Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve Alevi İnanç Birliği Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Ali Asker Demirhan ve eşi Beyhan Demirhan’ın kızı Mekatronik Yüksek Mühendisi Gülşah Demirhan ile Elektrik Elektronik Mühendisi Alaattin Aydın ve eşi Nazlı Aydın’ın oğlu Elektrik Elektronik Mühendisi Murat Aydın’ın Ankara Çankaya Çayyolu Park L’amore Safir Salonunda gerçekleşen nikâh ve düğün töreniyle dünya evine girdiler.

dugun-1-(1).jpg

ÜST DÜZEY KATILIM

Aralarında Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Onursal Başkanı Prof. Dr. Sadık Tural, CHP parti meclisi üyesi ve 26. Dönem Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Adliyesi adalet komisyonu başkanı hâkim İsmail Ulukul, Cumhuriyet Savcısı Celal Orak, hâkim Bünyamin Kalkan, hâkim Bülent Yetkin, Hâkim Yunus Süer, Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Mehmet Akif Tural, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Tezel, Anayurt Gazetesi imtiyaz sahibi Peyman Alan, Alevi İnanç Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ali Yıldırım ve Başkan Yardımcıları Hüseyin Dedekargınoğlu ve Şükrü Nesimioğlu, Emekli Albay Hüseyin Aktepe, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı bakanlık müşaviri Reyhan Soysal, Gümrük Ve Ticaret Başmüfettişi Erkulu Çardakkaya. Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aydın Çifci, aile hekimi DR. Fatma Dirican, Yeminli Mali Müşavirler Yalçın Kotanoğlu, Erdal Sönmez ve Sabri Arpaç, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Eren Öğütoğulları, Başbakanlık Müşaviri Engin Kuruoğlu, Araştırmacı Yazar Hüsnü Merdanoğlu, Türkiad Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Taşpınar ve Başkan Yardımcıları Dr. Asiye Tokuştepe ve Onursal Ünver, ODTÜ öğretim üyeleri Prof. Dr. Erdin Bozkurt ve Prof. Dr. Mustafa korkmaz. Hitit üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Belgin Korkmaz, iş ve meslek insanları, Tolga Tunç, Abdürrahim Özge, Kemal Yargı, Mertcan Aypek, Nalan Köylüoğlu, m. Vural Bozkurt, Sait Bektaş, Hacer Bektaş Bozkurt, Gülcem Burunucu, e. Hakim av. Abbas Ceran, Feramuz Demirel, Haydar Demirhan, Mehmet Eksin, Adem Elidemir, Kırıkkale Hasandede derneği başkan yardımcıları Dursun Demircan ve Onur Akdoğan, Çankaya Belediyesi şirketleri genel müdür yardımcısı Yüksel Akyol, Türkiye Kızılayı Derneği Bilkent şubesi başkanı Celal Ergin, Cafer Falcıoğlu, Zeliha Kara, av. Duygu Falcıoğlu, Yağmur Karaca, Yeşim Kesimoğlu, Ejder Kızıltan, Cem Onar, Necmettin Özçelik, Hüseyin Öztürk, Tekmile Pekdemir, Ali Can Soysal, av. Utku Çoşan Soysal, SMMM Şenol Sönmez, Devlet Şankazan, Recep Şimşek ve Dünya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Feyzi Öztürk dahil çok sayıda seçkin konuğun yer aldığı masalar gelin ve damat tarafından ziyaret edildi.

NİKAH ŞAHİTLİĞİNDE KOALİSYON OLUŞTU

Gelin ve damadın nikah şahitleri CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Merkez Bankası Eski Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, AK Parti Kilis Milletvekili M. Hilmi Dülger, İYİ Parti 26. Dönem Bursa Milletvekili Vali Dr. Kadir Koçdemir, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, İŞKUR Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırıkkale ESOB Başkanı Süleyman Köstekli, ODTÜ Öğretim Üyesi ve ODTÜ-MEMS Direktörü Prof. Dr. Tayfun Akın, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanı Emine AKIN ve Başkent Konukevi Sahibi İşadamı Turgut Bigeç’ten oluştu.

EVLENME CÜZDENLARI SÜLEYMAN KÖSTEKLİ’DEN

Tanıklar adına evlenme cüzdanını geline veren Kırıkkale ESOB Başkanı Süleyman Köstekli, Demirhan ve Aydın ailelerini kutlayarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından önce gelin ve damadın dansları, sonra gelinin de üyesi olduğu ODTÜ PERHOT mensupları ile birlikte halk oyunları gösterisi tüm konuklar tarafından hayranlıkla izlendi. Genç çiftin mutluluklarına ortak olan davetliler daha sonra kendilerini piste atarak Kırıkkale’nin yöresel oyunlarının yanı sıra bol boy halay çekip misket oynayarak gönüllerince eğlendiler.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

Demirhan ve Aydın aileleri çocuklarının bu mutlu günlerinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular. Davul-zurna ve diğer saz ve ses sanatçılarının müzik ziyafetine eşik eden gelin ve damada başta okul ve iş arkadaşları olmak üzere pisti dolduran konuklar eşlik etti. Geç saatlere kadar süren ve pistin boş kalmadığı düğünde konuklar unutamayacakları bir gece geçirdi. Bu özel gece her iki ailenin hatırı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.