Gürkan Uygun, Kırıkkale'de çekilecek filmde oynayacak...

Hayatla Barış filmi, Ampüte Futbol Milli Takımı'nın başarılı ismi Barış Telli'nin hayatını anlatacak. Kırıkkale’de çekilmesi beklenen film hazırlıkları sürerken, Gürkan Uygun filmin kadrosuna dahil oluyor.

Gürkan Uygun, Kırıkkale'de çekilecek filmde oynayacak...
Yayınlanma:

Kırıkkale’de çekilecek olan Hayatla Barış filminin hazırlıkları devam ediyor. Hayatla Barış filmi, Ampüte Futbol Milli Takımı'nın başarılı ismi Barış Telli'nin hayatını anlatıyor. Filmde Barış Telli’ye Taner Ölmez hayat verecek.

Çekimler öncesi bir araya gelen Taner Ölmez ve Barış Telli, birbirlerine olan sevgilerini ve güvenlerini ifade ettiler. Proje henüz yokken hayatının film olması söz konusu olduğu zaman kendisini Taner Ölmez’in oynamasını çok istediğini söyleyen Barış Telli, kendi hayat hikayesindeki mücadele azmini, başarıya giden yoldaki ruhu, inancı, kaliteli oyunculuğu ve fiziki benzerliği ile seyirciye çok iyi yansıtacağına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Taner Ölmez ise Telli’ye "Muhteşem bir sporcusun, bu umut dolu başarı hikayesini hayata geçirecek olmak benim için de ayrıcalık” diye konuştu.

1691648270-foto7.jpeg

Hayatla Barış filmine Gürkan Uygun dahil oldu. Gürkan Uygun filmde, Barış Telli’nin babası Ali karakterine hayat verecek.

GÜRKAN UYGUN KİMDİR?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit'te doğdu. Aslen Orduludur ve Gürcü kökenlidir. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdı. Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini oynadı. 2013-2015 tarihleri arasında yayınlanan Kaçak dizisinde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.

2019-aralik-gurk1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.