Güzel Aşıklar Diyarı'nın konusu nedir? Güzel Aşıklar Diyarı ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak?

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de izleyicileriyle buluşuyor. Kapadokya’nın büyüleyici manzaraları eşliğinde çekilen dizi, Alaca ailesinin gizem dolu ve karmaşık yaşamını ele alıyor. Dizinin merak uyandıran fragmanı, izleyicilerde büyük heyecan yarattı.

Güzel Aşıklar Diyarı'nın konusu nedir? Güzel Aşıklar Diyarı ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak?
Yayınlanma:

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği bu projede, sektörün deneyimli isimleri bir araya geldi. Yapımcı koltuğunda Mahsun Kırmızıgül, Murat Tokat ve Fatih Aksoy yer alırken, yönetmenliği ise Mahsun Kırmızıgül ve Deniz Koloş üstleniyor. Senaryosu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ali Başar gibi başarılı isimler yer alıyor.

555.png

GÜZEL AŞKLAR DİYARI DİZİSİNİN KONUSU

İzmir’de yaşayan ve tıp fakültesinden yeni mezun olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Bu masalsı yolculuk, beklenmedik bir savaşın başlangıcı olur. Arhan ve Deniz, tüm zorluklara rağmen evlenmeye kararlı olsa da düğün gecesi kanlı bir olayla sonuçlanır. Deniz, hiç bilmediği bu coğrafyada, düşman olduğu Alaca ailesiyle mücadele ederek hayatta kalmaya çalışırken, çiftin aşkı da büyük bir sınavdan geçecektir.

Dizi, ağırlıklı olarak Kapadokya’da çekiliyor. Bunun yanı sıra, Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı bölgelerde de çekimlerin yapıldığı biliniyor.

ekran-goruntusu-2024-09-24-163311.png

GÜZEL AŞKLAR DİYARI OYUNCU KADROSU

Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.