Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

image-w1280.webp

SARI MERCEDES - MUBI

Adalet Ağaoğlu’nun romanından uyarlanan *Sarı Mercedes*, Türkiye’nin göçmen işçi sınıfının ruhunu kara mizah ile harmanlayarak etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. Başrolde güçlü ve hassas bir işçiyi canlandıran İlyas Salman, ezilenleri sinemada görünür kılma konusundaki ustalığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

KÖPRÜDEKİLER - MUBI

Aslı Özge’nin övgüyle karşılanan çıkış filmi, Avrupa ile Asya’nın kesişim noktası olan İstanbul’un çok katmanlı bir portresini sunuyor. Özgün performanslar ve derin toplumsal gözlemlerle, sürekli değişen bir metropolde yaşamanın zorluklarını yansıtan film, kutuplaşmış bir dünyada dayanışma ve hoşgörü çağrısı yapıyor.

scale.webp

SAVE OUR SQUAD - DISNEY

David Beckham, "Save Our Squad" adlı yeni Disney Plus belgesel serisini sunmaya hazırlanıyor. Twenty Twenty ve Beckham’ın prodüksiyon ekibi Studio 99'un ortak yapımcılığını üstlendiği seride, Beckham’ın çocukken oynadığı Doğu Londra futbol sahalarının hikayesi futbol ikonunun katkısıyla anlatılacak. Belgeselde Beckham, ligde hayatta kalmak için mücadele eden genç bir futbol takımına mentorluk yapacak.

L.C.V - BLUTV

Evlenmelerine bir saat kala, törenin yapılacağı otelde son hazırlıklarını yapan Ceren ile Semih, yakın arkadaşları Mert’in geçmişten gelen sırları ortaya dökmeye başlamasıyla en mutlu günlerini sorgulamaya başlarlar.

anatomy-of-a-fall.jpg

BİR DÜŞÜŞÜN ANATOMİSİ - TODTV

Sandra, eşi Samuel ve görme engelli oğlu Fransız Alpleri’nde bir kulübede yaşarlar. Samuel yüksekten düşüp ölünce Sandra cinayet suçlamasıyla tutuklanır. En İyi Film dahil 5 dalda aday gösterildiği 96. Oscar ödüllerinde En İyi Senaryo ödülüne layık görülen yapıt, dünya prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’nin sahibi oldu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.