Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

fantasmas-blutv.jpg

FANTASMAS - BLUTV

"Fantasmas", kayıp bir altın istiridyenin hikayesini konu edinen bir yapımdır. Değerli nesneyi bulma arayışında olan Julio adlı karakter, bu süreçte New York City'nin alternatif bir versiyonunda karşılaştığı ürkütücü ve komik olaylarla başa çıkmak zorunda kalır. Film, giderek yalnızlaşan bir dünyada anlam, amaç ve bağlantı arayan insanların hikayelerini bir araya getirir. Bu yolculuk sırasında Julio'nun yaşadığı deneyimler, izleyiciye fantastik ve etkileyici bir macera sunar.

ŞEFLERİN AŞKI - MUBI

Olağanüstü bir aşçı olan Eugénie, ünlü gastronomi şefi Dodin için 20 yıldır çalışmaktadır. Mutfakta birlikte geçirdikleri zaman, aralarında gastronomi pratiğiyle bağlantılı olan sevgi dolu bir tutku geliştirir. Bu birliktelikten, diğerlerinden daha lezzetli ve narin yemekler doğar, hatta bu yemekler dünyanın en büyük gastronomi ustalarını bile şaşırtacak kadar ileri gider. Ancak özgürlüğe düşkün olan Eugénie, Dodin ile asla evlenmek istemez. Dodin, Eugénie'nin bağlanma konusundaki isteksizliğiyle karşı karşıya kalınca, onun için yemek yapmaya karar verir.

image-w1280-1.webp

KADIKÖY'ÜN EN İYİ FALCISI - MUBI

Özel güçlere sahip Defne (Ezgi Elik), tarot falı baktırmak için Kadıköy'ün en iyi falcısı Aleyna'ya (İpek Türktan) gider. Ancak zamanla ikili arasında, kimin kime baktığı belli olmayan bir fal görüşmesi ortaya çıkar. Emine Yıldırım'ın gizem dolu kısa filmi, bu buluşmanın ardındaki gizemi ve heyecanı izleyiciyle buluşturuyor.

scale.webp

BECOMING KARL LAGERFELD - DISNEY+

"Kaiser Karl," Karl Lagerfeld'in 1970'lerin Paris moda dünyasındaki yükselişini, Yves Saint Laurent'in ortağı Pierre Berge ile rekabetini ve Jacques de Bascher ile olan aşk hikayesini konu ediyor. Bu biyografik hikaye, Lagerfeld'in moda dünyasında gösterdiği çığır açıcı yenilikler, sanatsal vizyonu ve kişisel ilişkileri üzerine odaklanarak, moda tarihinde iz bırakan bir döneme ışık tutuyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.