Hain terör örgütü saldırısında şehit olan askerlerin ailelerine şehadet haberi verildi

Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütünün sızma girişimleri sonucunda çıkan çatışmada şehit olan askerlerin şehadet haberi ailelerine ulaştırıldı.

Hain terör örgütü saldırısında şehit olan askerlerin ailelerine şehadet haberi verildi
Yayınlanma:

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın şehadet haberi, Adıyaman'daki ailesine ulaştırıldı.

Sayın'ın şehadet haberini askeri yetkililer, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan babası Hacı ve annesi Emine Sayın'a iletti. Şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Serkan Sayın'ın 5 kardeşi bulunduğu ve abisinin de astsubay olarak görev yaptığı belirlendi.

serkansayin.jpg

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un şehadet haberi Niğde'deki ailesine iletildi. Şehit Batur'un Efendibey Mahallesi'ndeki evine gelen yetkililer, şehadet haberini baba Cuma ile anne Hatice Batur'a iletti. İtfaiye ekipleri, şehidin evine Türk bayrağı astı. Şehidin bekar olduğu ve üç erkek kardeşi bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

serkansayin1.jpg

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün vefat haberi Gaziantep'teki ailesine verildi. Baba Süleyman ve diğer aile üyelerine şehadet haberi yetkililerce iletilirken, ailenin yaşadığı binaya Türk bayrağı asıldı. Şehit Gün'ün bekar olduğu bilgisi paylaşıldı.

hakangun.jpg

Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in vefat haberi Aksaray'daki ailesine iletildi. Askeri yetkililer, şehit Delen'in Ereğlikapı Mahallesi'ndeki babaevine giderek, anne Zeynep ve baba Bayram Delen ile yakınlarına acı haberi iletti. Şehidin yakınları, haber alınca duygusal bir tepki gösterdi. Şehidin baba ocağının balkonuna Türk bayrağı asıldı, sağlık ekibi önlem amacıyla bekletildi. Bekar olan şehidin 3 kardeşi bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

gokhandelen.jpg

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Emrullah Gülmez'in vefat haberi Kahramanmaraş'taki ailelerine söylendi. Şehit Özdemir'in ailesine haberi Dulkadiroğlu ilçesindeki Kaymakam Fatih Çelikkaya, Şehit Gülmez'in ailesine ise Göksun ilçesindeki Kaymakam Ömer Faruk Duman iletti. Şehit yakınları büyük üzüntü yaşarken, sağlık, polis ve jandarma ekipleri ailelere destek olmaya çalıştı. Şehit ailelerinin yaşadıkları mahallelere Türk bayrakları asıldı.

muslumozdemir.jpg

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun vefat haberi İstanbul'daki ailesine ulaştırıldı. Tuzla Şifa Mahallesi'ndeki evine gelen yetkililer, şehidin ailesine acı haberi iletti. Köroğlu'nun arkadaşları tarafından baba evine Türk bayrağı asıldı ve şehidin yakınları ile komşuları acı haber üzerine eve geldi. Üç kız kardeşi bulunan şehidin bekar olduğu, ayrıca kuzeni Talha Köroğlu'nun 2008'de Beytüşşebap'ta şehit düştüğü öğrenildi. Şehit Ahmet Köroğlu'nun cenazesi memleketi Giresun'da toprağa verilecek.

ahmetkoroglu.jpg

Şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın vefat haberi Ordu'daki ailesine iletildi. İkizce ilçesi Bolluk Mahallesi'ndeki evine gelen yetkililer, şehit Atar'ın aile üyelerine acı haberi iletti. Şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Bekar olan Murat Atar'ın babasının 2021 yılında trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi.

ordu.jpg​​​​​​​

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.