Halkbank puansız döndü

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 10. hafta karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların ardından ile sona erdi.

Halkbank puansız döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 10. hafta karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların ardından ile sona erdi. Haftanın derbi maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadeleyi bu sene iddialı kadrosu ile şampiyonluk mücadelesi veren sarı kırmızılılar 3-2 kazandı. Son üç yılın şampiyonu Halkbank deplasmandan hiç beklemediği bir yenilgiyle dönerken, Ziraat Bankası ve Maliye Piyango Ankara’daki maçlarını kaybederek hayal kırıklığı yarattı.

HALKBANK TOKAT’TAN PUANSIZ DÖNÜYOR

Voleybol Efeler Ligi’nin 10. hafta maçında Halkbank, deplasmanda karşılaştığı Tokat Belediye Plevne Spor’a 3-1 mağlup oldu. İlk seti kazanan Mavi-Beyazlılar, lig beşincisi rakibine sonraki üç sette karşılık veremedi ve ikinci yenilgisini almış oldu. Halkbank, kazandığı ilk set de dahil olmak üzere servis kaçırma rekoru kırdı. Manşet ve pas kalitesinde büyük problemler yaşayan, defansta da aksayan başkent ekibi bu yenilgiyle 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. Maçın en skorer oyuncuları Daudi Okello (24) ve Burutay Subaşı (23) oldular. Halkbank, devrenin son maçını 15 Aralık’ta, Ankara’da Arhavi Belediyespor’la yapacak. Ali Yücel Spor Salonu’nda oynanan ve 1 saat 46 dakika süren mücadeleyi Saadettin Deneri ve Hüseyin Kamber hakem ikilisi yönetti. Zorlu mücadeleyi ev sahibi Tokat Belediye Plevne 20-25, 26-24, 25-23, 25-20 setlerle kazanarak haftanın sürprizine imza attı.

MALİYE PİYANGO ELİ BOŞ DÖNDÜ

Voleybol Efeler Ligi 10. hafta karşılaşmasında Maliye Piyango deplasmanda Arkas Spor’a 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanan 111 dakika süren Erdal Akıncı ve Cihat Küçükboyacı hakem ikilisinin yönettiği mücadelenin setlerini ev sahibi 25-17, 23-25, 25-21, 25-22 alarak zorlu mücadeleden galip ayrılmasını bildi.

ZİRAAT BANKASI EVİNDE KAYBETTİ

Voleybol Efeler Ligi 10. hafta karşılaşmasında Ziraat Bankası evinde son haftaların formda ekibi İnegöl Belediyespor’a 3-2 yenildi. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan 140 dakika süren mücadeleyi Burhan İlhan ve Çetin Ok hakem ikilisi yönetti. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelenin setleri 25-21, 25-21, 18-25, 16-25 ve 17-19 sonuçlandı. İlk iki seti alarak 2-0 öne geçen Ziraat Bankası son üç seti rakibine kaptırarak haftayı 2 puanla kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.