Hasan Avşar iddialı geliyor

Delege seçimlerini tamamlayan ve 10 Aralık günü yapılacak olan İlçe Kongresine hazırlanan CHP Sincan İlçe Örgütü'nde, İlçe Başkanlığı yarışı başladı.

Hasan Avşar iddialı geliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER GÜLTEN KURT

Sincan CHP’de mahallelerde yapılan delege seçimlerinin ardından, ilçe başkan adayları da çalışmalarına başladı. Kongre sürecinde aday olması beklenen dört adaydan ilk resmi açıklamayı yapan Hasan Avşar oldu.

SİNCAN’IN UMUDU OLMAK İSTİYORUM

CHP Sincan İlçe yönetiminde Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcı olarak görev yapan Hasan Avar, yaptığı açıklamada 10 Aralık’ta yapılması planlanan kongrede aday olacağını resmen açıkladı. Hasan Avşar, yaptığı açıklamada CHP’nin kongre takvimini anlatarak, “Bilindiği üzere CHP’nin kongre takvimi başlamıştır. Bu süreçte demokrasinin kurallarını mahallelerimizde başlatarak ilçe kongremizde oy kullanacak delege seçimlerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Sincan’ın önemli sorunları olan hastane, ulaşım, kentsel dönüşüm ve güvenlik konularında hazırlayacağımız projelerle Sincan’a umut olmak için adayız” dedi.

YÖNETİME TALİBİM

CHP Sincan İlçe Başkan Adayı Hasan Avşar, “Belediye çalışmalarını yakından takip ederek, formalite haline gelen meclis toplantılarına son vermek, yapılacak ilk yerel seçimlerde Sincan Belediyesi’ne Atatürk ve ilke devrimlerine inanmış, demokratik, laik sosyal bir hukuk devletini benimsemiş meclis üyeleri ve belediye başkanı kazandırmak için adayız” açıklamasında bulundu. 10 Aralık’ta yapılması planlanan kongrede genç, dinamik, geleceğe umutla bakan, halka güven veren kadromuzla yönetime talip olduklarını açıkladı. Öte yandan, mevcut İlçe Başkanı Önder Ağdede İlçe Başkanlığı'na yeniden aday olmayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.