“Hedefim Sensin” galası Panora’da

Ankaralı sinemaseverlerin uğrak yeri olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, komedi severlerle Hedefim Sensin’in oyuncuları ile bir araya geliyor.

“Hedefim Sensin” galası Panora’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaralı sinemaseverlerin uğrak yeri olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, komedi severlerle Hedefim Sensin’in oyuncuları ile bir araya geliyor. Bugüne kadar uluslararası başarı yakalamış filmler de dâhil olmak üzere, birçok sinema filminin galasına ev sahipliği yapan Panora AVM, heyecanla beklenen, başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü’nün yer aldığı Hedefim Sensin filminin Ankara galasında başrol oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor.

Filmin vizyona gireceği 30 Kasım tarihinde oyunculu gösterimini gerçekleştirecek olan Panora AVM, tüm sinemaseverleri saat 19.00’da Cinemaximum’da buluşmaya davet ediyor. Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikâyesini konu ediyor. Yönetmen koltuğunda “Kocan Kadar Konuş”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün oturduğu "Hedefim Sensin" filminin başrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldığı komedi türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer alıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.