Hem açılış hem iftar

CHP Etimesgut Seçim Bürosunun açılışında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Haluk Koç, “Ramazan ayının son günlerine geldik ve yarın bayram.

Hem açılış hem iftar
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP Etimesgut Seçim Bürosunun açılışında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Haluk Koç, “Ramazan ayının son günlerine geldik ve yarın bayram. İnşallah Ramazan Bayramımız birlik ve beraberliğimize vesile olur. Çünkü bayramlar bir milletin acıda kederde buluşmasına vesile olan günlerdir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, Etimesgut’ta seçim bürosunun açılışına Ankara 3. Bölge milletvekili adayları ile çok sayıda üye ve seçmen bir araya geldi. Açılışı CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Haluk Koç birlikte yaptı. Açılışın ardından Milletvekili adayları ve CHP’liler iftar yemeğinde buluştu.

chp-acilis-iftari-14.jpg

ZAFERE ULAŞACAĞIZ

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz yaklaşan Ramazan Bayramını kutlarken “Cenab-ı Ramazan Bayramını, bayram tadında ülkemizde yaşamayı nasip etsin. Temennimiz bayram kadar güzel günler görürüz inşallah. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimlerde parti olarak iddialıyız ve Türk milletinin değişiklik istediğini biliyoruz. Bu değişiklik inşallah ülkemize iyi gelecek ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce zafere ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

BAYRAMLAR BİRLİKTİR

Ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Haluk Koç söz alarak, “Tutulan oruçların kabul olmasını dilerken ramazan ayının bir başka güzel ve anlamlı olduğunun” belirtti. Koç “Paylaşmak, zenginle fakiri, güçlüyle güçsüzü aynı sofrada buluşturur ve huzur ortamı her şeye hakim olur. Ramazan ayının son günlerine geldik ve yarın bayram inşallah Ramazan Bayramımız birlik ve beraberliğimize vesile olur. Çünkü bayramlar bir milletin acıda kederde buluşmasına vesile olan günlerdir. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri var ve bu seçimler ülkemizin geleceği açısından çok önemli. İnşallah halkımız bu seçimlerde gerekeni yapacaktır” dedi.

ARTIK KUÇAKLAŞALIM

Sözlerine şöyle devam eden Haluk Koç “Siyaset ne kadar ayırsa da, ortamı gerse de bizim toplumsal geleneklerimiz o temiz Anadolu İslam’ının bizi bir araya getirip kucaklaştırması ve tüm kini, öfkeyi siler. Şimdi bir seçim arifesindeyiz söylenen olumsuz hiçbir söze aldırmamak gerekir. Biz büyük bir ülkeyiz tüm olumsuzlukların üstesinden de gelebilecek inanç ve güçteyiz. Yeter ki birlik be bütünlüğümüzü bozmayalım. Bu ülkeyi kuranlara başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize hepimizin adına Allahtan rahmet diliyorum. Allah onları nurlar içinde yatırsın onların sayesinde bugün bağımsız bir ülkeyiz. 24 Haziranda yapılacak seçimin ardından dilerim daha güzel daha aydınlık bir Türkiye’ye uyanırız” temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.