Her şey Kırşehir için

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Başkanı Oğuz Altın “Ankara iki çatı kuruluşumuz var. Biri Kırşehirli Dernekler Federasyonu diğer Kırşehirliler Vakfı."

Her şey Kırşehir için
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı önderliğinde tanıtım ve istişare toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen istişare toplantısına Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Oğuz Altın, Anayasa Mahkemesi Üyesi ve Eski Sayıştay Başkanı Recai Akyel, 24 Haziran seçimleri sonrası parlamentoda yer alan Kırşehirli Ankara Milletvekilleri AK Parti’den Hacı Turan, CHP’den Yıldırım Kaya, MHP’den Nevin Taşlıçay, Kırşehir AK Parti’den Mustafa Kendirli ve Kırşehir CHP’den Metin İlhan, üst düzey bürokratlar, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır, federasyon ve vakıf yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen istişare toplantısına Ankara’da yaşayan Kırşehirli vatandaşlardan ilgi büyüktü.

oguz-altin-001.jpg

KIRŞEHİR TANITIM GÜNLERİ EKİM’DE

İstişare toplantısının açılış konuşmasını Kırşehirliler Vakfı Başkanı Oğuz Altın yaptı. Altın konuşmasında, “Kıymetli davetliler düzenlemiş olduğumuz tanışma yemeğine katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Meclise 7 tane Kırşehirli milletvekili göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Ankara’daki Kırşehirliler olarak sivil toplum örgütlerindeki birliği ve beraberliği tam olarak sağlayamamıştık. Yıllarca Federasyon Başkanımız Hilmi Gökçınar’ın bu konuyla ilgili çok güzel çalışmaları vardı. Ama diğer dernek başkanları ve diğer vakıf başkanlarının tek başına hareket kabiliyetleri olmadığı için istenilen noktaya bir türlü gelememiştik. Ben bu dönem vakıf başkanı seçildim. Vakıf başkanlığımda Ankara’daki Kırşehirlilerin birlik ve beraberliğini Federasyonumuz ile birlikte bir uyum içerisinde yapmak en büyük hedefimiz. Biz federasyonumuzla uyumlu bir şekilde Kırşehir tanıtım günlerini Ekim ayı içerisinde tekrar yapacağız” dedi.

KÜLTÜR VE MÜZİKLERİMİZİ HERKESE TANITACAĞIZ

Altın sözlerine Kırşehir’in kültür ve geleneklerini her kesime tanıtacaklarını söyleyerek “Ankara’da Neşet Ertaş anma temalı bizim kültür ve müziklerimizi Ankaralılara ve Kırşehirlilere tanıtabileceğimiz Kırşehir gecesi yapmayı planlamaktayız. Tabii ki bu genel seçimlerde Ankara’dan 5 tane Kırşehirli milletvekili çıkarmamız bizim için çok büyük bir mutluluk oldu. İnşallah bu mutluluğumuzu yerel seçimlerde de yaşayacağız. Milletvekillilerimizin de bu konuda kendi partileri ile kulis yapacaklardır. Daha çok Kırşehirli meclis üyeleri hatta Kırşehirli İlçe Belediye Başkanları çıkarma gayretimiz ve hevesimiz hiç kesintisiz devam etmektedir. Federasyonla beraber tek çatı kuruluşu olarak bir projemiz daha var. Buda Ankara’da Kırşehirliler için Kırşehir evi kazandırma projesidir. Bu konuda Hilmi Bey ile birlikte yoğun çalışmalarımız var. Çankaya Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri ile temas halindeyiz. Merkezi bir yerde olmasını istiyoruz. Bu durumda da Yıldırım Kaya abimizden de desteklerini yardımlarını bekliyoruz. Projemizi gerçekleştirmek için bütün seçilmiş vekillerimizden, bürokratlarımızdan ve belediye başkanımızdan da desteklerini bekliyoruz. İnşallah bu organizasyonlarımız birlik ve beraberliğimizi arttırmamızda etkili olur. Etkinliklerimize Federasyonumuzla birlikte devam edeceğiz. Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

hilmi-gokcinar-001.jpg

ANKARA’DA 2 ÇATI KURULUŞ VAR

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’da tanışma yemeğinde konuşma yaptı. Gökçınar konuşmasında, “Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Davetimize katılan milletvekillerimize, Anayasa mahkemesi Üyemize, bürokratlarımızı, Federasyonumuzun ve vakfımızın yönetim kurulu üyelerini ve siz değerli Hemşerilerimizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Ankara 2 tane çatı kuruluşumuz var. Biri Kırşehirli Dernekler Federasyonu bir diğer ise Kırşehirliler Vakfı. Vakıf ve Federasyon bu dönem itibari ile birlikte hareket etme kararı aldı. Ankara’da yaşayan Kırşehirlilerin birlik ve beraberlik, sosyal, kültürel ve ekonomik işbirliğini sağlamak adına planlar, programlar ve projeler geliştirdik. Sayın vekillerimizi öncelikle tebrik ediyorum. Gerçekten uzun yıllardan beri Ankara’da 500 bin nüfustan bahseden biz Kırşehirliler maalesef parlamentoda maalesef Ankara’da seçilmiş vekilimizin olmamasının üzüntüsünü yaşıyorduk. Bu seçimlerde bizler federasyon olarak, STK olarak, bize bağlı olan dernekler adına yapılan her toplantıda hangi siyasi partiden olursak olalım ayrım gözetmeden desteklerimizi vereceğimizi söylemiştik. Ve sözümüzü tuttuk. Ben şuna inanıyorum ki bizim yapmış olduğumuz politikada Ankara’da 5 milletvekili çıkmasında etkili olmuştur” dedi.

ANKARA 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE TARİHİ DÖNEME GİRDİ

Seçilen vekillerle parti politikasının dışında Kırşehirlilik bilinciyle bir masa etrafında toplanacaklarını söyleyen Gökçınar “Ankara vekillerimiz aday çalışmaları döneminde de bunu hissetmişlerdir. Ankara aslında bu seçimlerde Kırşehirliler açısından tarihi bir döneme girdi. Biz Vakıf Başkanımız Oğuz Altın ve yönetimimizde bulunan işadamlarımız ve üyelerimizle bundan sonraki dönemde siyasilerimizle partilerindeki parti politikalarının ötesinde Kırşehir politikası üzerinde hem fikir olur ve bir masa etrafında toplanırsak inanıyorum ki çok büyük başarılara imza atarız. Biz atanan Kırşehirli hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

ANKARA’DA GÜÇLÜ OLMAYA DEVAM EDELİM

Ankara’da güçlü olmanın ve tek çatı altında olmanın gerekliliğini belirten Gökçınar “2003 yılında federasyonu arkadaşlarla birlikte kurduk. Dernek başkanlarımızla Kırşehirlilerle bir arada olmak çok güzel. Vazgeçemediğimiz Kırşehir’in hemşehrilik bilincini Ankara’da Başkent’e koymak zorundayız. Sayın vekillerime istirham ediyorum. Birbirimize destek olalım ki birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Ankara Kırşehirliler Vakfı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu çatı kuruluştur. Diğer dernek başkanlarına da diyoruz ki kim Kırşehir’e hizmet vermek istiyorsa kapımız hepsine açık. Gelsinler bu çatı altında beraber olalım. Ankara’da güçlü olmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.

murat-ercan.jpg

GOOGLE ARANAN EN ÇOK KELİME: KIRŞEHİR

Başkan Gökçınar’ın konuşmasının ardından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bir konuşma yaptı. Ercan konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bütün davetliler hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Kırşehirli olarak Sincan Belediye Başkanı olunca Sincan’da Google’da en çok aranan kelimelerden biri Kırşehir oldu. Sincan’da Kırşehir’e ait büyük ilgi ve artış oldu. Bana Sincan’da bu kadar Kırşehirli olduklarını bilmediklerini söylüyorlar. Aslında bende bu kadar Kırşehirli olduğunun farkında değildim. Kırşehir temsil noktasında daha üst seviyeye çıkacak. Kırşehirliler özgüven noktasında daha fark edilir bir noktada oldukları için daha üst seviyelerde göreceğiz İnşallah. Bizim dikkat etmemiz gereken konu Sivil toplum örgütlerinin paramparça bir görüntü sergilememesi. Ben buna üzülmüştüm açıkçası. Şahsıma çok sayıda bireysel ve dernekler olarak ziyaretler oldu ve ben derneklerinin aralarının iyi olmadığını düşünüyor ve çok üzülüyordum. Bu durum aslında dernekleşmenin aslından uzaklaşmak oluyor. Bizim amacımız bir araya gelmek. Birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmak. Kırşehir’in inanılmaz bir potansiyeli ve enerjisi var.”

kadir-cakir.jpg

KIRŞEHİR KENDİ BAŞINA BİR MARKA

Başkan Ercan’ın konuşmasının ardından Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır’da bir konuşma yaptı. Çakır, “Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Vekillerimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah Kırşehir’imize ve milletimize hayırlı hizmetleri olur. Başkanlarımıza da bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Göreve başladığımdan bu tarafa çok sayıda hemşerim ziyaretime geldi. Bana sahip çıktılar. Ankara-Kırşehir arası gurbet değil ama sonuçta bizim için camdan öte tarafı gurbettir. Hepimiz Kırşehir’den bir parça toprak taşıyoruz. Kırşehir ismiyle marka olmuş bir şehir. Neşet Ertaş’ı ile Ahi Evran’ı ile Osman Bölükbaşısı ile kendini bir marka haline getirmiştir. Bunu gururla güzellikle taşıyoruz. Daha önce birkaç yerde daha söyledim Çankaya, Ankara’nın en büyük ilçesi. Yaklaşık 922 bin nüfusu var. 15 aydır bana çok sayıda ziyaretçi geldi. Bana gelen ziyaretçilerin nerelisin sorusuna Kırşehirliyim dediğim zaman suratını asan tek bir insan görmedim. Çünkü Kırşehir her yerde sevilen sayılan bir ilimiz. Bunun için gurur duyuyoruz. İnşallah bizlerde Kırşehirli olarak bize verilen sorumluluğu fazlası ile yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Ben işi olsun olmasın bütün hemşerilerimi Çankaya Kaymakamlığına bekliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

nevin-taslicay.jpg

SAHADA GÖRDÜĞÜM DESTEKLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır’ın yaptığı konuşmasının ardından MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Nevin Taşlıçay bir konuşma yaptı. Taşlıçay konuşmasında: “Organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 16 senedir eczacılık yaptım. Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Ankara Eczacı Odası’nda, beş yıl Denetim Komisyonu Başkanlığını yürüttüm. Üç çocuk annesiyim. Ama bu durumda hep bir tarafım eksik kalmıştı. Hemşeri tarafı. Hep birlikte olmak istemiştim ama nasip olmadı. Bugün burada nasipmiş. Siyaset sahnesi ile birlikte vakıf, federasyon, dernekler sayesinde sizlerle tanışma fırsatım oldu. 2015 Ocak ayında Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na atandım. Ankara’daki Kırşehirlilerin partime çok büyük bir sempatisi olduğunu gördüm. STK’ların dışında inanılmaz bir ziyaretçi aldım. Allah’a çok şükür Genel Merkezde kapımız hiç boş kalmadı. Mecliste şuan için bana oda çıkmadı. Oda çıkmayan vekillerdenim. Allah’ın izni ile buradan hepinizi meclise davet etmek istiyorum. Kapımız her zaman açık. Orda görev yaptığım sürede de sahada gördüğüm desteğin devamının olacağına inancımla çalışmalarıma devam edeceğim. İnşallah bundan sonraki programlara da katılmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

metin-ilhan.jpg

KIRŞEHİR HASTA BİR İNSAN GİBİ

Program Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan’ın konuşması ile devam etti. İlhan konuşmasında, “Hepinize iyi akşamlar diliyorum. 20 yıldır Kırşehir’de çalışan biri olarak Kırşehir’in sorunlarını hastalarımdan sürekli dinliyordum. Benim hastalarım özellikle hastalıklarını değil, aynı zamanda Kırşehir’in sorunlarını kendi sorunlarını da sürekli dile getiriyorlardı. Bu yolda güzel bir motivasyon geçirdim. Kırşehir’in bana ihtiyacı olduğunu söylediler. Sürekli Kırşehir’in daha iyi temsil edilmesi noktasında seçim çalışmaları bana büyük motivasyon oldu. Öncesinde siyaset gibi bir düşüncem yoktu. Ben zaten Kırşehir’e iyi bir hizmet veriyordum. Seçim dönemine girdik ve kazandık. Seçim döneminde de sürekli insanları dinliyordum. İnsanlar sürekli sorunlarından bahsediyorlardı ve ben Kırşehir’i sürekli hasta bir insan olarak düşünüyordum. Ve insanlara da seçim dönemlerinde o şekilde konuşmalar yapıyordum. Teşhisi koyduğumu düşüyor ve tedavisinin de Doktor Metin İlhan’dan geçeceğini düşünüyorum. Çünkü tedavi bizim işimiz. Tabii tedavi bir tek insanla olmaz. Mecliste 7 tane Kırşehirli milletvekili var buda bizim için övünç kaynağı. Buradan söz veriyorum ki Kırşehir’in sorunları ile uğraşacağım ve sorunları çözmek için elimden geleni yapacağım. Mecliste odam her zaman hepinize açık” dedi.

yildirim-kaya.jpg

RAKİP DEĞİL, KOL KOLA YÜRÜYEN İNSANLARIZ

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan’ın konuşmasının ardından CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya bir konuşma yaptı. Kaya, “Sayın başkanım, sevgili kadın arkadaşlarımız ve değerli hemşerilerimiz hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. Sizlerle sık sık birlikte olduk. Ben federasyonun ilk kurulduğu günden itibaren federasyonun yanında olduk. O zamanda siyasetle iç içeydim. Federasyon da benim hangi siyasi partide yöneticilik yaptığıma bakmadan her seferinde baş tacı yaptı. Bir tek düşünceleri vardı. Ankara’da da, Türkiye’de de Kırşehir yeniden var etmek, ayağa kaldırmak. Bunun için siyasal düşüncesi ne olursa olsun eğer yüreğinde bir Kırşehir sevdası var ise kapısı gönlü açık. Derneklerin, Vakfın ve Federasyonun böyle bir düşüncesi olması aslında Ankara’da bizim ayağa kalkışımıza hizmet etti. Nevin hanım biraz önce söyledi. Biz aynı bölgeden birbirine rakip değil, kol kola yürüyen farklı iki partiden yürüyen üç insandık. Ankara’da ki hemşehrilerimiz bizi çalışmalarımızda baş tacı yaptılar. Hiçbirimizi birbirinden ayırmadılar. Partilerimizin farklılığına da hiç bakmadılar. Biz hangi kapıyı çaldıysak hangi derneğe gittiysek orda hangi partiden geldiniz sorusunu bize hiç sormadılar. Kırşehirli isen başköşeye dediler” ifadelerini kullandı.

ODASI OLMAYANLA ODAYI PAYLAŞACAĞIZ

Görevimiz Ankara’da ki Kırşehirlileri onurlu bir şekilde temsil etmek diyen Kaya “Biz başköşeye geçtik. Şimdi yapılması gereken iş odası çıkmayanla odayı paylaşabilmektir. Kırşehir bir an önce Kayseri ve Ankara arasında sıkışan bir şehir olmaktan çıkıp iki aradan çıkan bir kardelen olmak zorunda. Bizim görevimiz Ankara’da Kırşehirlileri onurlu bir şekilde temsil etmek, Kırşehir’i ayakları üzerinde tekrar tutabilmektir. Ankara’da 300 binin üzerinde nüfusa sahibiz. Bürokraside çok ciddi arkadaşlarımız var. Şimdi bürokraside yeni atama dönemleri olacak. Mesele Kırşehir, Kırşehir için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

BİZ AYRI AYRI DEĞİL, BİRLİKTEYKEN GÜZELİZ

 Biz ayrı ayrı değil birlikteyken güzeliz sözleriyle birlik ve beraberliğe dikkat çeken Kaya “Biz geçen sefer düzenlenen iftar yemeğinde Hacı vekilimle aynı cümleleri söyledik. Biz aynı sofraya oturuyor, aynı yemeği yiyoruz. Peki size ne oluyor. Her dernek gelsin Federasyonun üyesi olsun. Her derneğin başkanı federasyon yönetim kurulunda görev alsın. Biz ayrı ayrı değil, birlikteyken güzeliz. Bizim hepimizin ülküsü aynı. Ülkümüz Kırşehir. Önümüzdeki dönemde yerel seçimler de Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir belediye başkanı çıkarması için elimden geleni yapacağım. Bizim kapımız yüreğimiz sizlere her zaman açık. Kırşehir için bütün çalışmalarınızda varız” şeklinde konuştu.

mustafa-kendirli.jpg

BİZİM ORTAK PAYDAMIZ KIRŞEHİR, YAPTIĞIMIZ İŞİN ADI SİYASET

Kırşehir AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli’de düzenlenen tanışma programında bir konuşma yaptı. Böyle güzel bir organizasyonda yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Kendirli şu şekilde konuştu: “Değerli hemşerilerim, ben öncelikle şuradan başlamak istiyorum. Cumhuriyet tarihimizin kurulduğu günden itibaren Kırşehir’e milletvekili olarak hizmet yapan parti ayırmaksızın hepsini ebediyete intikal edenlere rahmet, hayatta olanlara sağlık diliyorum. Hepsi istisnasız şerefli ve onurlu bir şekilde şehre hizmet etmişlerdir. Hepsini en güzel duygularla yad etmek istiyorum. Bizim ortak paydamız Kırşehir ama yaptığımız işin adı siyaset. 24 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin diyorum. İnşallah yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile de Türkiye yeni bir sisteme sayfa açtı ve bundan sonraki süreç hepimiz için hayırlı olsun. Kırşehir’le ilgi yapılacak işlerin hepsinde parti gözetmeksizin birlikte ortak akılla ve istişare ile çalışacağımızdan hiç kimsenin zerre kadar tereddüttü şüphesi olmasın. Ben iktidar Parti olan AK Parti’yi temsil eden milletvekili olarak hepinize burada söz veriyorum ve bunu da çok önemsiyorum. Elhamdülillah 7 tane milletvekili ile mecliste temsil edilen il olduk” dedi.

KIRŞEHİR İÇİN HİZMET BİZİM EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ

Kırşehir’e hizmet en büyük görevimiz diyen Mustafa Kendirli “Kırşehir’in dışında hemşerilerimiz birbirlerine daha çok sahip çıkıyor. Değerlerine daha sahipler. Parti ayrımı yapmadan Kırşehirli olanlara destekler verdiler. Allah hepsinden razı olsun. Bu fark bizim inşallah bundan sonraki süreçte de şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında bürokraside ki kardeşlerimizi daha iyi yerlere getirebilme noktasında ve Ankara siyasetinde ülke siyasetinde daha güçlü olma noktasında bu birlikteliği inşallah sağlayıp, bu süreci de hep birlikte götürmek önemli. Bundan sonraki süreçte bu toplantılar daha sık bir şekilde yapalım ve Kırşehir için neler yapılması gerektiğini konuşalım. İstişare yapalım. Bu şehrimiz ve bürokrasimiz adına çok önemli. Ben hepinizi mecliste ziyaretime bekliyorum. Siz hemşehrilerimizi mecliste temsil etmek çok büyük bir gurur benim için. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

haci-turan.jpg

BUGÜN BURADA HEP GÜZELLİKLER KONUŞULUYOR

Kendirli’nin yaptığı konuşmanın ardından Ankara AK Parti milletvekili Hacı Turan’da bir konuşma yaptı. Turan, “Değerli kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Konuşmaları dinlerken bundan önceki derneklerimizin federasyon başkanlarımızın yapmış olduğu konuşmalara baktım. Allah’a şükürler olsun ki o konuşmalarda parlamentodaki Kırşehirli sayısının azlığından yakınıyorduk ki, şuanda 7 tane Kırşehirli hemşerimiz milletvekili oldu. Bugün burada hep güzellikler konuşuluyor. Gerçekten Ankara’da özellikle Kırşehirliler bu sene siyasette damgasını vurdu. Farklı farklı partilerden milletvekillerimiz var. Partilerin genel merkezleri Kırşehirlilerin sesini duydu ve birlikteliklerini gördü. Gerçekten Ankara’da ben bu seçimlerde de gördüm. Bir sahiplenme ve birliktelik var. Kendi bölgemde tek Kırşehirli aday olarak ben çok rahattım. Gerek telefonları ile gerekse ziyaretleri ile hemşerilerimiz bana çok sahip çıktılar. Sadece hemşerilerimiz değil yakın ilçelerimizde aynı şekilde bizlere sahip çıktılar. Bizde bizlere gösterilen bu sevgiyi elimizden geldiğince hak etmeye çalışacağız. Allah bizleri sizlere karşı mahcup ettirmesin.

ZİRVEYİ DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Turan zirveyi daha yukarılara taşıyacaklarını söyleyerek “Ankara’da zirveyi yakaladık. Önemli olan zirvede olup bunu daha da yukarılara çıkarmak. Kırşehirliler olarak burada 4-5 tane derneklerimiz var. Artık Kırşehirlileri tek çatı altında toplamak istiyoruz. Biz birlikte olduğumuz sürece birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Bizde Kırşehir’imiz için de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halada ediyoruz. Hepinize bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mecliste bana oda çıktı. Sizleri de meclisteki odama buradan davet ediyorum. Organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

    

recai-akyel.jpg

KIRŞEHİRLİLERİN MUTLU OLMASI LAZIM

Son olarak konuşma yapan Eski Sayıştay başkanı yeni Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, “Saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Şimdiye kadar konuşma yapan Kırşehir’in politikacıları o kadar güzel konuştular ki biz Kırşehirli hemşerilerinde çok mutlu olması lazım. Her şey pozitif ve her şey dostluk ve güzellikler içinde kurulmuş sözlerdi. İnşallah bu şekilde devam eder. Gerçekten de Ankara’da bulunan Kırşehirli hemşerilerimizin psikolojik anlamda yalnızlık hissetmemeleri hemşerilerin her zaman görüşmeleri çok güzel bir duygu. Ayrıca yardımlaşmaları kim neye sahipse hemşerisi ile paylaşması lazım. İnsanları mutlu etmek ve bir derdine çare olmak her zaman faydalı. Ankara’da Kırşehirli hemşerilerimizin de haklı oldukları konularda desteklemeleri, haksız oldukları konularda da ikaz etmeleri gerçekten çok önemli. Çünkü modern dünyada insan yalnızlaşıyor. İnsanlar yalnız kaldıkları için yanlış davranışlar sergiliyorlar. Kırşehirli hemşehrilerimizin bu yönde birbirlerini desteklemeleri birbirlerine her zaman yardımcı olmaları önemli” dedi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği istişare ve tanıtım toplantısı protokol konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

img_2222.jpgimg_2231.jpgimg_2338.jpgimg_2354.jpg

img_2357.jpgimg_2402.jpgimg_2424.jpgimg_2426.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.