Hiç bir şey yapmasanız dahi arada bir telefon açın

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Çankaya Kaymakamı’nı ziyaret etti

Hiç bir şey yapmasanız dahi  arada bir telefon açın
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER  

GÜLTEN KURT

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar “İnşallah daha büyük vazifelere gelmenize vesile olur. Federasyon olarak, hiç bir şey yapmasanız dahi, arada bir telefon açıp halimizi sormanız bile bizim için kafidir. Böyle olunca yukardan aşağıya bir enerji oluşuyor” dedi.

Kısa bir süre önce Çankaya Kaymakamlığı görevine atanan Kadir Çakır, Kırşehirli Dernekler Federasyonu heyetini ağırladı. Kaymakam Çakır’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Başkan Gökçınar, böyle önemli bir göreve hemşerilerinin getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çankaya Kaymakamlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete Federasyon Hilmi Gökçınar’ın yanı sıra, Başkan Vekili Hüseyin Ata, Alper Toyran, Halil Kolukırık, Ramazan Erdoğdu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HEMŞEHRİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren Çankaya’nın yeni kaymakamı Kadir Çakır, Ankara’da görevlendirilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özellikle ilk günden itibaren hemşerilerinin kendisini yalnız bırakmadığını belirtti.

YEMEKLİ TOPLANTI DÜZENLENECEK

Federasyon Başkanı Gökçınar da ziyarette yaptığı konuşmada, “Hemşehrilerinin bürokraside böylesine önemli görevlere gelmesi bizleri de sevindiriyor, gururlandırıyor. İnşallah daha büyük vazifelere gelmenize vesile olur. Federasyon olarak, hiç bir şey yapmasanız dahi, arada bir telefon açıp halimizi sormanız bile bizim için kafidir. Böyle olunca yukardan aşağıya bir enerji oluşuyor. Toplantılarımıza ve organizasyonlarımıza icabet ederseniz son derece memnun oluruz. Bu kapsamda yemekli bir toplantı planlıyoruz. İnşallah çok sayıda tanınmış ve Kırşehir’in önde gelen isimlerinin katılımını bekliyoruz” diye konuştu. Kaymakam Çakır ve Federasyon yöneticileri ağırlıklı olarak Kırşehir üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.