Hilmi Gökçınar: Kırşehirlilerin siyasetteki yeri çok büyük

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yemek salonunda yönetim kurulu üyeleri ve federasyona bağlı dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

Hilmi Gökçınar: Kırşehirlilerin siyasetteki yeri çok büyük
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yemek salonunda yönetim kurulu üyeleri ve federasyona bağlı dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

KIRŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanları fikir alış-verişinde bulundu. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları, Kadın Kolları üyeleri ve dernek başkanları ile bir araya gelen Başkan Gökçınar, “Biz çatı kuruluş olarak birçok önemli projelere imza atıyoruz. Hem federasyon üyelerimiz hem de Kırşehirli vatandaşlarımız ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz birlikte oldukça çok güzel projelere imza atacağız. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yapmış olduğu çalışmalar oldukça güzel çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Tüm Kırşehir Gönüllüleriyle daha güzel projelerde bir arada olmak ve Kırşehir’imize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kırşehirlilerin siyasetteki yeri çok büyük. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasete adım atan Kırşehirli hemşerilerimize desteklerimizi her zaman olduğu gibi şimdi daha da samimiyetle göstermeliyiz. Onların başarısı Kırşehir’in başarısıdır. İstanbul’da düzenlenecek olan Kırşehir Tanıtım Günleri için çalışmalarımız da tüm gayretimizle devam ediyoruz. Aynı zamanda federasyonumuz ve vakfımızın işbirliği çok güzel başarılara imza atıyor ve atmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

kirsehir-federasyonu-11.jpgVAKIF FEDERASYONUN KALBİ

Başkan Gökçınar’ın ardından kısa bir konuşma yapan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, “Kırşehirliler Vakfı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun ilişkilerinin doğru yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum. İki çatı kuruluşumuz bu zamana kadar birlikte çok güzel çalışmalara imza attılar. Bu birliktelik devam ettiği sürece başarılar artacaktır. Kırşehirliler Vakfı Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun kalbi haline gelmiştir. Bu kalbin korunması gerekiyor. İşbirliği sadece vakıf ve federasyon üyelerini değil Kırşehirlileri kapsıyor” şeklinde konuştu. Aylık olağan yönetim kurulu toplantısında Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı yapmış oldukları çalışmalar ve faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

YOĞUN KATILIM

Düzenlenen programa Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli dernekler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Mali Sekreteri Ramazan Erdoğdu, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Genel Sekreteri Abdullah Emre Gafa, yönetim kurulu üyeleri ve federasyona bağlı dernek başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.