Hudut kartalları sınır hattında uyuşturucu ele geçirdi!

Milli Savunma Bakanlığı, sınır hattında gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetleri sırasında hudut kartallarının 30.156 gram uyuşturucu madde ele geçirdiğini açıkladı.

Hudut kartalları sınır hattında uyuşturucu ele geçirdi!
Yayınlanma:

Bakanlık, hudutlarda uyuşturucu ile mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde sürdüğünü vurguladı. Yapılan açıklamada, sınır güvenliğinin sağlanması ve yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi için sürekli olarak keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerinin gerçekleştirildiği belirtildi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Sınırlarımızda keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini sürdüren hudut kartallarımız, Van hudut hattında yaptıkları arama-tarama faaliyetinde 30.156 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu madde, Jandarma Komutanlığına teslim edildi."

JANDARMA KOMUTANLIĞINA TESLİM EDİLDİ

Ele geçirilen uyuşturucu madde, gerekli işlemler için Jandarma Komutanlığına teslim edildi. Bu operasyon, sınır güvenliğinin sağlanmasında ve yasa dışı maddelerin ülkeye girişinin engellenmesinde önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.