Hükümet yetkilisi: "Ucu siyasetçilere uzansa dahi sonuna kadar gidilecek"

BBC'de yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığının operasyonları hakkında konuşan üst düzey yetkili “Deliller ışığında, ucu siyasetçilere uzansa dahi sonuna kadar gidilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Hükümet yetkilisi: "Ucu siyasetçilere uzansa dahi sonuna kadar gidilecek"
Yayınlanma:

İçişleri Bakanlığının yasa dışı bahis çetelerinden göçmen kaçakçılarına, uyuşturucu mafyalarından uluslararası suç örgütlerine kadar bir dizi operasyon gündemdeki yerini korurken, BBC'den önemli bir iddia geldi.

BBC Türkçe’nin edindiği bilgiye göre, operasyonlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bürokrasiye verdiği 'tam yetki ve merkezi talimat'la başladı.

Habere göre, hükümet içerisindeki üst düzey bir yetkili bu konudaki amaçlarının, operasyonların 'ucu nereye dokunacağı fark etmeksizin' devam etmesi yönünde.

Operasyonların nereye kadar uzanacağı konusunda ismi açıklanmayan hükümet yetkilisi BBC Türkçe'ye, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği tam yetkiyle birlikte mafya, çeteler ve uyuşturucuyla mücadeleye karşı, hiçbir ajandasız mücadele edebilmek için muazzam bir motivasyon oluştu.” şeklinde açıklamada bulundu.

Hükümet yetkilisi, “Deliller ışığında, ucu siyasetçilere uzansa dahi sonuna kadar gidilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.