İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul'da fetret dönemi bitecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum,"İstanbul'da fetret dönemi bitecek." dedi.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul'da fetret dönemi bitecek!
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "İstanbul'da artık değişim zamanı gelmiştir." dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'a aday olmak büyük bir sorumluluk. İstanbul'da fetret dönemi bitecek." diye konuştu.

Murat Kurum, hep birlikte İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceklerini işaret ederek, 20 yıl boyunca çalıştığını söyledi.

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Kurum, şöyle konuştu:

"Yüzlerce millet bahçesi, vatandaşımızın tapu ve mülkiyet çözümleri, kentsel dönüşüm projeleri yaptık. Yeni yeşil, sanayi alanlarının, kent meydanlarının inşası, afetlerin ardından yüz binlerce yuvanın bu millete kazandırılması gibi eserlerle 81 ilimizin hemen hemen tüm ilçelerinde insanımızla bir olduk, beraber olduk ve işin sonunda da onların dualarını aldık."

Kurum, İstanbul'da değişim zamanının geldiğine işaret ederek, İstanbul'u hak ettikleri noktaya getireceklerini vurguladı.

Kurum, sözlerine şöyle devam etti:

"İstanbul'da çok şey değiştireceğiz. İstanbul'u özüne döndüreceğiz. Bizim bu seçimde rakibimiz bellidir, rakibimiz İstanbul'a karşı ilgisizliktir, ihmalkarlıktır, algı belediyeciliğidir, İstanbul'da oluşan kargaşa ve sistemsizliktir. Bizim rakibimiz İstanbul halkına söz verip de sözünde durmayanlar, İstanbul'umuzu duraklama dönemine sokanlardır. İnşallah 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek, yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.