İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'taki terör saldırısının bilançosunu duyurdu: 4 şehit 3'ü ağır 14 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan’daki tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından basın toplantısı düzenledi. Yerlikaya,yaşanan saldırıda 4 şehit olduğunu 3'ü ağır 14 kişinin yaralandığını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'taki terör saldırısının bilançosunu duyurdu: 4 şehit 3'ü ağır 14 yaralı
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan’daki tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından basın toplantısı düzenledi. Saldırıda biri kadın olmak üzere iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan Yerlikaya, olayın saat 15.26’da gerçekleştiğini belirtti. Saldırı sonucunda 4 kişinin şehit olduğunu, 14 kişinin ise yaralandığını aktaran Bakan Yerlikaya, yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğunu ifade ederek, şehitler için Allah’tan rahmet, yaralılar için acil şifalar diledi.

Açıklamalarında milli birlik vurgusu yapan Yerlikaya, "Milli birliğimize kim pusu kuruyorsa, karşısında duracağız. Devletimizin ve milletimizin iradesi her zaman galip gelecektir" dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili sürekli bilgilendirildiğini ve teröristlerin kimlikleri ile bağlı oldukları örgütlerin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakan Yerlikaya, saldırının arkasındaki güçlerin de yakalanacağına dair güvence verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.