İçişleri Bakanı Yerlikaya katıldı: Jandarma Genel Komutanlığı'nda devir teslim!

Jandarma Genel Komutanı olarak atanan Orgeneral Ali Çardakcı, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı. Çardakcı, görevi devraldığı Orgeneral Arif Çetin'e ülkenin dört bir yanında verdiği hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya katıldı: Jandarma Genel Komutanlığı'nda devir teslim!
Yayınlanma:

Devir teslim törenine katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Orgeneral Arif Çetin'e Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti. Bakan Yerlikaya, "44 yıldır şanlı üniformayı gururla taşıyan, teröre karşı ülkemizin dört bir yanında kahramanca mücadele eden, 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimizin yanında durarak darbecilere karşı dik duran Orgeneral Arif Çetin'e minnettarız. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yeni Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı'ya da başarı dileklerinde bulunan Yerlikaya, jandarma teşkilatının köklü bir kurum olarak ülkenin güvenliğini sağlamada her zaman ön saflarda yer aldığını vurguladı. "185 yıllık dev çınarımız olan jandarma teşkilatımız, dün olduğu gibi bugün de ve sonsuza dek hainlerle, terörle, suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." dedi.

JANDARMA TEŞKİLATINDA YENİ DÖNEM

Orgeneral Ali Çardakcı'nın göreve başlamasıyla Jandarma Genel Komutanlığı'nda yeni bir dönemin başladığı ifade ediliyor. Çardakcı'nın liderliğinde, teşkilatın geçmişte olduğu gibi, gelecekte de Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için mücadeleye devam edeceği belirtildi.

Törende, Orgeneral Arif Çetin'e, görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü plaket takdim edildi. Çetin, veda konuşmasında, "Jandarma teşkilatına hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Yeni komutanımıza başarılar diliyorum, jandarmamızın gücü ve kararlılığı artarak devam edecek." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.