İletişim Başkanı Fahrettin Altun: OVP, Ekonomimizi daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Orta Vadeli Program'ın (OVP) ekonomiyi daha da güçlendireceğini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmada önemli bir rol oynayacağını belirtti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: OVP, Ekonomimizi daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacak
Yayınlanma:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Altun, OVP'nin vatandaşların refah seviyesini artırmak ve ekonominin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla hazırlandığını ifade etti.

Altun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimiz tarafından bilimsel ölçütler ışığında titizlikle hazırlanan OVP'nin, sağlam temeller üzerine kurulu ekonomimizi daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacağına ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmada önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak ve ekonomimizin sürdürülebilirliğini güçlendirmek amacıyla bir dizi önemli iktisadi hedefler içeren OVP'nin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Altun, OVP'nin ekonomik gelişime ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik hedeflerin hayata geçirilmesinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.