İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan İsrail Dışişleri Bakanı'na sert gönderme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tehdit içeren açıklamalarına karşı sert bir tepki gösterdi. Altun, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın adaletsizlik ve zulme karşı mücadeleye adanmış bir lider olduğunu vurguladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan İsrail Dışişleri Bakanı'na sert gönderme!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hayatını adaletsizlik ve zulümle mücadeleye adamıştır. Mazlumların ve mağdurların yanında olmuş, zalimlere karşı kararlı bir duruş sergilemiştir. Onu tehdit etmeye cüret edenler, başlarına geleceklerden kendileri sorumludur. Cumhurbaşkanımız kimsenin korkutabileceği ya da susturabileceği bir lider değildir" ifadelerini kullandı.

''YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAKTIR''

İsrail hükümetinin Filistin’deki soykırıma aktif şekilde iştirak ettiğini belirten Altun, "Uluslararası mahkemelerce mahkûm edilmeleri sadece bir zaman meselesidir. Yaptıkları yanlarına kalmayacaktır. Netanyahu hükümeti açıkça soykırım suçu işlemektedir ve İsrail kabine üyeleri bu soykırımı sürdürme gayretindedirler. Eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşmeye başladıklarında saldırganlaşıyorlar" dedi.

Ayrıca, Batı başkentlerinde Netanyahu'nun desteklenmesinin bölgeyi daha büyük bir kaosa sürüklediğine dikkat çeken Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak savaş suçlarınızı kamufle edemezsiniz. Türkiye, bölgede barış ve istikrarı sağlamaya adamış bir devlettir ve sabrımızı sınayacak olanlar hızla cevabını alacaktır." şeklinde konuştu.

Altun, Türkiye’nin Filistin meselesinde birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirterek, "Kimsenin bize ders vermeye ya da tehdit etmeye cüret etmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.