İnci Taneleri dizisine şok dava! Tanıtımlarıyla ve ilk bölümüyle büyük ses getiren İnci Taneleri yayından kalkacak mı?

Henüz fragmanları yayına girdiği andan itibaren büyük ses getiren İnci Taneleri dizisi yayından kalkabilir. İşte detaylar…

İnci Taneleri dizisine şok dava! Tanıtımlarıyla ve ilk bölümüyle büyük ses getiren İnci Taneleri yayından kalkacak mı?
Yayınlanma:

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir, başrollerini Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği "İnci Taneleri" dizisinin yayından kaldırılması için harekete geçtiklerini açıkladı. Pavyonda çalışan Dilber karakteriyle dikkat çeken dizinin, Ankara kültürünü yanlış tanıttığını savunan Demir, yapımcıya dava açacaklarını ve RTÜK'e başvuruda bulunduklarını belirtti.

Diziyi eleştiren Demir, "Pavyon kültürü Ankara için övünülecek, ön plana çıkarılacak bir konu değildir. Pavyonlar, ahlaki düşüklüğün, kadın sömürüsünün, mafyalaşmanın, çürümüşlüğün merkezleridir." dedi. Ankara’nın pavyon kültürü ile değil, Seymenlik kültürü ile anılması gerektiğini belirten Demir, dizi için kanuni haklarını kullanacaklarını ifade etti.

Yapımcılığını çok sayıda dizi ve programın da yapımcısı olan Necati Akpınar’ın üstlendiği yapımda Başrol oynayan Yılmaz Erdoğan, eşini öldürmekle suçlanan ve işlemediği suçu kabul ederek hapis yatan bir öğretmeni canlandırıyor. Dizinin aynı zamanda senaristi de olan Yılmaz Erdoğan, Dilber adlı pavyon çalışanı ile kaldığı otelde karşılaşıyor ve ikilinin hayatı kesişiyor. Dizinin yönetmeni de Şenol Sönmez.

Dizi dün yayınlanan ilk bölümüyle bütün reyting sıralamalarında zirvede yer alarak büyük ses getirmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.