iPhone 15 tanıtımı ne zaman yapılacak?

Binlerce insanın beklediği Apple’ın yeni çıkacak iPhone 15’in tanıtımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

iPhone 15 tanıtımı ne zaman yapılacak?
Yayınlanma:

iPhone 15 lansman tarihi belli oldu. iPhone 15 tanıtım lansmanı 12 Eylül Salı günü saat 20:00'de başlayacak. Lansman, Apple resmi internet sitesi üzerinden canlı izlenebilecek.

İPHONE 15 PRO’NUN EN PAHALI TELEFON OLACAĞI İDDİASI

Yeni çıkacak iPhone 15 Pro’nun Apple'ın en pahalı telefonu olacağı iddia ediliyor. Apple'ın bir sonraki Pro seviyesindeki iPhone'larının kamera ve yonga setlerinin daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı artık bir sır değil. Yeni bilgiler hem iPhone 15 Pro hem de iPhone 15 Pro Max'in benzeri görülmemiş depolama seçenekleri sunabileceğini gösteriyor.

Yeni iPhone'larında bulunan maksimum depolama kapasitesini ikiye katlamaya hazırlanıyor. Bir önceki modelde 1 TB'a kadar depolama imkanı sunan ABD merkezli şirket, bu süreçte akıllı telefonlarının tavan fiyatını kaçınılmaz olarak yükseltmeye hazırlanıyor.

iPhone 15 Pro'nun iPhone 14 Pro'dan daha pahalıya mal olacağına dair pek çok iddia gündeme geldi. Örneğin, iPhone 15 Pro'nun 1TB varyantının, iPhone 14 Pro'nun 1TB varyantından daha pahalıya mâl olacağı sıklıkla dile getirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.