İsrail ordusu, Filistin destekçilerinin ismini bombalara yazarak tehdit etti

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, İsrail ordusunun Gazze'ye atılacak bombaların üzerine ABD'nin gönderdiği bombaların üzerine Filistin'i destekleyen tanınmış kişilerin isimlerini yazdığı görüldü.

İsrail ordusu, Filistin destekçilerinin ismini bombalara yazarak tehdit etti
Yayınlanma:

İsrail'in ABD'nin gönderdiği bombaların üzerine Filistin'i destekleyen tanınmış kişilerin isimlerini yazdığı bombalarda Cenk Uygur, Anastasia Maria Loupis ve Jackson Hinckle gibi İsrail'i eleştiren ve sosyal medyada geniş takipçi kitlesine sahip kişiler bulunuyordu.

Söz konusu isimler, İsrail'in saldırılarına ve bu tür provokatif uygulamalara karşı çıkarak tepkilerini gösterdi. Türk kökenli Amerikan vatandaşı Cenk Uygur, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun kendisi hakkında endişeli olduğunu ve adının bombaların üzerine yazıldığını belirtti. Uygur, ABD'nin İsrail'e verdiği askeri destek konusundaki eleştirilerini sürdürdü.

Sosyal medya kullanıcıları, İsrail'in bu provokatif uygulamasını, Gazze'deki durumu ve İsrail'in saldırılarını eleştiren aktivistleri tehdit etme amacıyla gerçekleştirildiği yorumlarını yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.