İstanbul Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerde yangın: Ölü ve yaralılar var!

İstanbul Sultanbeyli'de bulunan bir çelik yapı malzeme üretim fabrikasının hemen yanındaki barakada çıkan yangın, 3 işçinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yaralı 2 işçi ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerde yangın: Ölü ve yaralılar var!
Yayınlanma:

Yangın, Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak'ta meydana geldi. Yangına müdahale etmek üzere olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sabaha karşı çıkan yangında, 3 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 işçi de yaralandı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınırken, yaralı işçiler acil olarak hastaneye sevk edildi. 3 işçi ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

yanginn.jpg

İstanbul Valiliği, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 15 Ocak 2024 tarihindeki olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve yangının çıkış sebebinin belirlenmeye çalışıldığını duyurdu.

Açıklamada, "Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak'ta özel bir firmaya ait barakada çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetmiştir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmüş, 1’i ağır 2 işçi yaralanmıştır. Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme sürmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.