İstanbul'da 3 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz bulundu: Sevda'nın iddiaları üzerine baba gözaltına alındı

Avcılar'da 3 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, Kadıköy'de bulundu. Sevda'nın ifadesinde dilendirildiği ve şiddet gördüğünü iddia etti. Kızın babası ise gözaltına alındı.

İstanbul'da 3 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz bulundu: Sevda'nın iddiaları üzerine baba gözaltına alındı
Yayınlanma:

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde dedesi Erol Yılmaz ve anneannesiyle yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, Cuma günü annesiyle okul alışverişine çıkmıştı. Alışveriş sonrası kaybolan Sevda'dan 3 gün boyunca haber alınamadı. Torunundan haber alamayan dedesi Erol Yılmaz, durumu polise bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine başlatılan çalışma sonucunda Sevda Yılmaz ve evden kaçtığı öğrenilen 14 yaşındaki M.G.S. Kadıköy’de bulundu.

ŞİDDET VE DİLENDİRİLME İDDİALARI

Emniyetteki ifadesinde, Sevda Yılmaz, ailesinin kendisini dilendirdiğini ve şiddet gördüğünü belirtti. Ayrıca, evden kaçtığı arkadaşının zorla evlendirilmek istendiğini söyledi. Sevda Yılmaz’ın ailesine teslim edilmemesi kararı alındı ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde koruma altına alındı.

BABASI GÖZALTINA ALINDI

Sevda'nın babası S.Y., kızının bulunduğunu bir televizyon programında canlı yayında öğrendi. Yayında, kızının polise verdiği ifadelerde ailesinin kendisini dilendirmeye çalıştığını ve arkadaşını zorla evlendirmek istediklerini belirttiği bilgileri duyan baba, yayında ayakta durmakta zorlandı. İddialar üzerine S.Y. gözaltına alındı ve polis soruşturması devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.