İstanbul'da denize girilebilecek plajlar valilik tarafından açıklandı

İstanbul Valiliği, boğulma vakalarını önlemek amacıyla belirli yerler haricinde deniz, kıyı ve sahil şeritleri, göl, baraj gölü, dere, su birikintileri gibi yerlere girişleri yasakladı. Valilik tarafından denize girilebilecek noktalar da paylaşıldı.

İstanbul'da denize girilebilecek plajlar valilik tarafından açıklandı
Yayınlanma:

İstanbul Valiliği, boğulma vakalarını önlemek amacıyla belirli yerler haricinde deniz, kıyı ve sahil şeritleri, göl, baraj gölü, dere, su birikintileri gibi yerlere girişleri yasakladı. İstanbul'da denize girilebilecek noktaların listesi de yayınlandı ve bu listede 96 farklı yer bulunuyor. Kadıköy Suadiye Plajı ve Sarıyer Kilyos Plajı da bu noktalar arasında yer alıyor.

İstanbul Valiliği, boğulma vakalarını önlemek için kentteki yüzme alanları ve plajlarla ilgili kararlarını açıkladı. Valilik, resmi ve özel yüzme havuzlarında gerçekleştirilen eğitim ve antrenman çalışmalarında, halk saatlerinde ve engelli bireyleri de kapsayacak şekilde önlemler alınacağını belirtti. Bu şekilde boğulma vakalarının önlenmesi amaçlanıyor.

UYARI LEVHALARI KONULACAK

İstanbul'da, belirli yerler dışında deniz, kıyı ve sahil şeritleri, göl, baraj gölü, dere, su birikintileri gibi yerlere girişlerin yasaklandığı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediye başkanlıkları tarafından belirlenen alanlar dışında yüzme ve denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu hakkında pano, afiş ve uyarı levhalarının uygun yerlere konulacağı belirtildi.

GÜVENLİ PLAJ LİSTELERİ YAYINLANDI

Şehirde denize girilebilecek 96 nokta İstanbul Valiliği tarafından liste şeklinde yayınlandı. İşte içinde Kadıköy Suadiye Plajı ve Tuzla Belediyesi Halk Plajı'nın da yer aldığı o liste;

deniz-istanbul.jpgdeniz.jpg

deniz-sahil.jpg

deniz-001.jpg

deniz-sahil-guvenli-istanbul.jpg

s.jpgd.jpgf.jpgaa.jpggf.jpggfd.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.