İstanbul'da el bombalı saldırı!

İstanbul Başakşehir'de bir dükkana el bombalı saldırı gerçekleşti. Kabus gibi olayda 2 kişi dükkana el bombası atıp kaçtı. Emniyet güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

İstanbul'da el bombalı saldırı!
Yayınlanma:

Başakşehir ilçesinde korkunç bir saldırı meydana geldi. Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi'nde, gece saatlerinde gerçekleşen saldırıda, motosikletli ve kar maskeli 2 kişi, bir Hint restoranı ile yanındaki iş yerlerinin önüne el bombası attı. El bombasının patlaması sonucu iş yerlerinde ciddi hasarlar oluştu.

Polis ekipleri, olayın hemen ardından bölgeye sevk edildi. TEM Şube, bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde, saldırının savunma tipi bir el bombasıyla gerçekleştirildiği tespit edildi.

Şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattılar. Bu operasyon kapsamında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler incelendi. Görüntülerde, saldırganlardan birinin el bombasını attıktan sonra hızla kaçtığı ve bombanın patlama anının yer aldığı gözlendi.

Toplumda tedirginlik yaratan bu saldırının faillerinin en kısa sürede adalet önüne çıkarılması için polis ve diğer yetkililerin çalışmaları sürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.