İstanbul'da ilginç kaza ölüm getirdi

Eyüpsultan'da yaşanan acı bir kaza, bir sürücünün hayatına mal oldu.

İstanbul'da ilginç kaza ölüm getirdi
Yayınlanma:

Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Lale Sokak'ta saat 21.00 sularında gerçekleşen olayda, Yusuf Köse'ye ait 34 FFL 23 plakalı araç, inşaat alanı ile istinat duvarı arasında kalan boşluğa düştü.

İddialara göre, aracı arızalandıktan sonra çalıştırmak için yokuş yukarı iten Köse, daha sonra aracına binerek yokuş aşağı bıraktı. Ancak bu esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolü sağlayamayan Köse'nin aracı, inşaat alanının bariyerlerine çarparak 20 metrelik boşluğa yuvarlandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda sıkışan Köse, araçtan çıkarıldı ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Köse'nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazayı görenlerden Gülay Kırca, yaşananları şu şekilde aktardı: "Araba yokuş aşağı inerken durdu. İçindeki şahıs inip itti arabayı. Çalıştıktan sonra aracına bindi. Freni tutmadı sanırım, diğer araçlara vurmamak için direkt aşağı uçtu. Arabada tek kişi vardı."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.