İstanbul'da okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı?

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki, İstanbul'da okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı? İşte detaylar...

İstanbul'da okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı?
Yayınlanma:

Şu an için İstanbul'da okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, meteoroloji raporları ve kar yağışının etkisi göz önüne alındığında, yetkililerin güvenlik önlemleri kapsamında bir değerlendirme yapması bekleniyor. Öğrenciler, sosyal medya ve haber kaynaklarını takip ederek tatil haberlerini araştırırken, veliler de çocuklarının güvenliği konusunda endişe duyuyor.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava şartları, özellikle Şile İlçesi'ni etkisi altına aldı. Bu doğrultuda, 20 Kasım Pazartesi günü Şile'deki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Yetkililer, hava durumunu yakından takip ederek, gerekli önlemleri almaya devam edeceklerini belirtti. İlerleyen saatlerde alınacak olan yeni kararlar ve güncellemeler, kamuoyuna duyurularak şehirdeki vatandaşların bilgilendirilmesi planlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.