İstanbul'da vahşet! Yabancı uyruklu şahıs arkadaşının kafasını kesti

İstanbul Zeytinburnu'nda meydana gelen korkunç bir olayda, yabancı uyruklu bir şahıs, çatı katında arkadaşıyla çıkan tartışmanın ardından baltayla saldırarak başını kesti ve aşağı attı. Daha sonra çatıdan intihar girişiminde bulunan saldırgan yaralandı.

İstanbul'da vahşet! Yabancı uyruklu şahıs arkadaşının kafasını kesti
Yayınlanma:

Seyitnizam Mahallesi'nde bulunan Şehit Erkan Alyanak Sokak'ta yaşanan olayda, bilinmeyen bir sebep nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. İki yabancı uyruklu şahıs arasındaki çatışmanın sonunda saldırgan, eline geçirdiği baltayla diğer şahsı öldürüp kafasını kesti. Dehşet verici olayın ardından saldırgan, arkadaşının başını çatıdan aşağı attı ve kendisini boşluğa bırakarak intihar etmeye kalkıştı.

Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, yaralı saldırganı hastaneye kaldırırken, cinayetin işlendiği çatı katında inceleme başlatıldı. Görgü tanığı bir temizlik işçisi, yaşanan dehşet anlarını şu şekilde anlattı: "Kafanın yere çarptığını gördüm. Biz top zannettik. Çöp diye alacaktık. Baktım yerde kan var. Geriye çekildim. Arkadaş da balta da şuradaydı. O orda kıvranıyordu. Balta yerdeydi. Ambulansı çağırdım. Ambulans aldı götürdü."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.