İYİ Parti'de sular durulmuyor: Meral Akşener'in fotoğraflarının kaldırılmasını isteyen Rıdvan Uz'a kesin ihraç istemiyle sevk

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edildiği açıklandı.

İYİ Parti'de sular durulmuyor: Meral Akşener'in fotoğraflarının kaldırılmasını isteyen Rıdvan Uz'a kesin ihraç istemiyle sevk
Yayınlanma:

Partinin Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Genel Başkan'ımız Dursun Müsavat Dervişoğlu tarafından, parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye istinaden, tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir." şeklinde duyurdu.

Uz'un, İYİ Parti lideri Dervişoğlu tarafından kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardında, Akşener'in fotoğraflarının parti örgütlerinde duvardan indirilmesi teklifinde bulunması yatıyor.

İYİ Parti’de uzun süredir devam eden çalkantılı süreç ve istifalar, Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan seçildikten sonra da devam ediyor. 14 Mayıs 2023’te 44 Milletvekili kazanan İYİ Parti’de vekil sayısı ciddi şekilde düştü. 2018 seçimlerinden sonra da İYİ Parti’de çok sayıda istifa ve ihraç yaşanmıştı.

Gazeteci Hande Fırat, İYİ Parti Disiplin Kurulunun ihraç istemiyle cuma günü saat 14'de toplanacağıı aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.