İYİ Partili Şükrü Kuleyin’den ‘Altılı masa’ çıkışı: “İlk masadan kovulduk ikinci masada kandırıldık”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin 14 Mayıs seçimleri öncesi Millet İttifakı’nın aday belirleme sürecine ilişkin konuştu.

İYİ Partili Şükrü Kuleyin’den ‘Altılı masa’ çıkışı: “İlk masadan kovulduk ikinci masada kandırıldık”
Yayınlanma:

"AKŞENER ÖNCE İMAMOĞLU'NA SONRA YAVAŞ'A TEKLİF YAPTI"

Altılı Masa ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına dair önemli açıklamalarda bulunan Şükrü Kuleyin, Meral Akşener’in ilk olarak Ekrem İmamoğlu’na halkın kendisini Cumhurbaşkanı adayı görmek istediğini söylediğini ancak Ekrem İmamoğlu’nun teklife olumsuz baktığını Meral Akşener’in ise daha sonra Mansur Yavaş’a Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklif ettiğini ancak bu isimlerin kabul etmediğini belirtti.

Kuleyin ayrıca Meral Akşener’in masadan kalkmadığını Kılıçdaroğlu’nun adaylığına itiraz edince ‘siz bilirsiniz’ diyerek kovulduğunu daha sonra ikinci kez bir araya gelen masada da Akşener’in kandırıldığını belirtti. Protokol imzalanacak denilen Saadet Partisi Genel Merkezi’ne önlerine prokol konmadığını aktardı.

“İSTİFA EDENLERE SAYGI DUYUYORUZ”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, son dönemde artan istifalara dair de konuştu. Kuleyin “Demek ki aidiyeti sağlayamamışız, istifalara saygı duyuyoruz” dedi. Kuleyin ayrıca, “Hatayı yönetmeni olduğumuz filmlere figüran olmayacak insanları başrol yaparak yaptık” şeklinde konuştu.

İYİ Parti'nin adaylarının sürpriz olacağını da belirten Kuleyin, Ankara ve İstanbul adaylarını yılbaşından sonra açıklayacaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.