İzmir Bergama’da çıkan yangında Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş şehit oldu!

İzmir'in Bergama ilçesindeki orman yangınına müdahale sırasında içinde bulunduğu aracın devrilmesi sonucu yaralanan Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İzmir Bergama’da çıkan yangında Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş şehit oldu!
Yayınlanma:

Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş, yangına müdahale ederken yaşanan kazada ağır yaralanmış ve Bergama Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahalenin ardından ambulans helikopterle İzmir Şehir Hastanesine sevk edilen Dönertaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI'DAN TAZİYE MESAJI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "İzmir Bergama'daki orman yangınına müdahale sırasında içerisinde bulunduğu aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Orman İşletme Müdürü, kardeşimiz Şahin Dönertaş'a Allah rahmet eylesin. Kabri nur, mekanı cennet olsun. Şehidimizin acılı ailesine, orman teşkilatımıza ve milletimize sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

YANGINA MÜDAHALE SIRASINDA YAŞANAN KAZA

Bergama'da orman yangınına müdahale eden pikabın devrilmesi sonucu yaralanan Dönertaş ve ulaştırma personeli Özgür Dilsiz, ambulansla Bergama Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak İzmir Şehir Hastanesine sevk edilen Dönertaş, burada yaşamını yitirdi. Özgür Dilsiz'in sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.