İzmir'de kumar çetesine operasyon

İzmir'de faaliyet gösteren ve kumar faaliyetlerini tefecilik amacıyla kullandığı belirlenen 'Demirbaşlar Çetesi'ne yönelik polis operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de kumar çetesine operasyon
Yayınlanma:

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çete üyelerinin kumar oyunları aracılığıyla borçlandırdıkları kişilere yüksek faizlerle para verip, bu kişiler adına senet düzenlediklerini tespit etti.

Çetenin, borçlarını ödeyemeyen kişilere baskı yaparak icra takibi başlattığı ve bu şekilde yaklaşık 40 kişiden 7 milyon TL civarında haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, polis ekipleri belirlenen 12 adrese eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Operasyon neticesinde 12 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Bu operasyon, İzmir'de kumar ve tefecilik gibi illegal faaliyetlere karşı güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesini gösteriyor. Polis, çetelerin yasa dışı kazanç elde etmek amacıyla halkın huzurunu bozan faaliyetlerine karşı etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin adli süreçleri devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.