İzmir'de doçent doktor kendi ailesini katletti!

İzmir'de bir öğretim görevlisi çocuğu ve kayınvalidesini öldürdü, eşini yaraladı. Kabus gibi olay sonrası öğretim görevlisi intihar etti.

İzmir'de doçent doktor kendi ailesini katletti!
Yayınlanma:

Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Yusuf Yılmaz (38), kanser tedavisi gördüğü bir süreçten sonra çocuğu Linda Yılmaz (4) ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'yi (61) öldürdükten sonra, boşanma aşamasındaki eşi, aynı zamanda öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ı (38) ağır bir şekilde yaraladıktan sonra intihar etti.

Olay, sabah saatlerinde Bornova ilçesindeki Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, kanser tedavisi gördüğü süreçte, boşanma aşamasında olduğu eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ın yaşadığı eve giderek dehşet saçtı. Yılmaz, kızı Linda Yılmaz'a, kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye ve eşi Derya Uzelli Yılmaz'a tabancayla ateş etti. Ardından aynı silahı kullanarak intihar etti.

Sağlık ekipleri ve polis, olayın ihbarı üzerine hemen adrese sevk edildi. Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Derya Uzelli Yılmaz ise acilen Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Yılmaz'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.