Kadın kollarından örnek davranış

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirdikleri aşure programı yoğun bir katılımla Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Merkezi’nde gerçekleşti.

Kadın kollarından örnek davranış
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirdikleri aşure programı yoğun bir katılımla Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Merkezi’nde gerçekleşti. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek; “ Her yıl düzenli olarak Federasyonumuz genel merkezinde aşure programı düzenliyoruz.

içserik.jpg

Biz birlik ve beraberliğimize çok önem veriyoruz. Kırşehirli olsun olmasın herkes düzenlemiş olduğumuz aşure programımıza katkı sağlar. Kadın kolları olarak böylesine güzel günleri birlikte geçirmek bizi çok mutlu ediyor. Allah aşurelerimizi kabul etsin” şeklinde konuştu.

içerik.jpg

Düzenlenen programa AK Parti Keçiören Kadın Kolları MKYK üyesi Canan Baran İzgi, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı  Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Büşra Coşkunoğlu, AK Parti Keçiören Meclis üyeleri, Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirliler Vakfı üyeleri ve Kırşehirli vatandaşlar yoğun katılım sağladı.
 

içerisak.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.