Kahramanmaraş kültürü ile Başkent Ankara'da

Kahramanmaraşlılar Kültür Derneği tarafından düzenlenen "Kahramanmaraş Kültür Günleri" etkinliğinin açılışı yapıldı.

Kahramanmaraş kültürü ile Başkent Ankara'da
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Kahramanmaraşlılar Kültür Derneğinin Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan genel merkez binasında Kahramanmaraş'ı tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinliğin açılışına Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bazı milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

anfadolu.jpg

Programın açılışında konuşan Kirişci, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak, millet olarak, birliğe, beraberliğe, her zamankinden daha çok ihtiyaç olan bir dönemi yaşadıklarını söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI GÖRGEL: KAHRAMANMARAŞ KADİM BİR ŞEHİR

Kültür Günleri'nde okuyucularımız için özel açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş'ın kadim bir şehir olduğunu vurgulayarak, "3 gün boyunca birbirinden değerli hem Kahramanmaraş'ın siyaseti hem bürokrasisi hem sanatçısı, Kahramanmaraş'a katkı sağlayan kim varsa bu organizasyonun içerisinde, hepsine çok teşekkür ediyorum." dedi.

anadoldu-001.jpg

Fırat Görgel, Kahramanmaraş Kültür Derneğinin yaptığı etkinlikten çok memnun kaldığını ifade ederek, Kahramanmaraş'ın şiiri, edebiyatı ve gastronomisi ile bir sonraki nesle aktarılmasının önemine vurgu yaptı.

anadolddu-001.jpg

Görgel, etkinliklerin daha kapsamlı hale getirileceğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dernek yönetimi ile bundan sonraki süreçte beraber çalışmalar yapabileceğimizi konuştuk, istişare ettik. İnşallah bundan sonra şehrimiz için şehrimize nitelik anlamında katkıda bulunacak çalışmaları beraber yapmaya niyet ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.