Karadeniz gezisiyle sınav stresini attılar

Sincan Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Karadeniz'e gezi düzenleyerek sınav stresini bir nebze olsun üzerlerinden attılar.

Karadeniz gezisiyle sınav stresini attılar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Karadeniz'e gezi düzenleyerek sınav stresini bir nebze olsun üzerlerinden attılar. Tarihi ve kültürel yerleri ziyaret eden öğrenciler gezide keyifli anlar yaşadı.

Sincan Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkilileri Sınavlar öncesinde öğrencilerin stres atması için Giresun, Ordu, Trabzon, Samsun’a gezi düzenledi. Düzenlenen Karadeniz turu 40 öğrenci 10 öğretmen olmak üzere 50 kişinin katılımları ile gerçekleşti.

ÖĞRENCİLER TARİHİ YERLERİ GEZDİLER

Sınav stresini atan öğrenciler, Giresun Kalesi’ni ziyaret ettikten sonra Ordu Boztepe’de teleferik keyfi yaşarken, Trabzon’da Ayasofya Camisi ve Atatürk'ün vasiyetini yazdığı yer olan Atatürk Köşkü Müzesi'ni ziyaret etti. Rize’de de doğa harikası olan Palovit şelalesini ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrenciler, Karadeniz gezilerine Ayder Yaylası, Uzun Göl, Sümela Manastırı’nı gezerek devam etti. Gezide öğrenciler, mola yerlerinde yerel halkla birlikte halay çekerek yöresel oyunlar oynadı, fotoğraf çekimleri ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.