Kardeşlerim 92. Bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Kardeşlerim 92. Bölüm fragmanı

Kardeşlerim 91. Bölümünün ardından 92. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Kardeşlerim 92. Bölüm fragmanı…

Kardeşlerim 92. Bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Kardeşlerim 92. Bölüm fragmanı
Yayınlanma:

Dört kardeşin birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olduğu ve büyük bir talihsizlik sonucu annelerini ve babalarını kaybettikleri bir hikaye, "Kardeşlerim" adlı dizide izleyiciyle buluşuyor. Bu acı olayın ardından çocuklar, dünyada tutunacakları bir dal kalmadığını düşünürken, Akif Atakul'un sahip olduğu bir kolej ve bu yeni hayatlarına dahil olan insanlar, onlara umut ışığı olur.

NGM Media tarafından yapılan dizi, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği, Serkan Birinci'nin yönettiği ve Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan bir senaryoya dayanıyor. Kardeşlerim dizisinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Simge Selçuk, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Evrim Doğan, Melis Minkari, Recep Usta, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal, Aslı Mavitan, Kaan Çakır, Nihan Büyükağaç, Nazlı Çetin, Ecem Sena Bayır, Barış Aksavaş, İrem Deniz, Emre Yetek, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir ve Cüneyt Mete gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Bu dizide zengin ve fakir, suçlu ve mağdur gibi farklı dünyalara ait insanların yollarının kesiştiği, yeni bir hayatın ortaya çıktığı anlatılıyor. Kardeşlerim dizisi, herkesin değiştiği ve kendini yeni bir şekilde keşfettiği bu olaylarla dolu bir hikaye sunuyor.

Fragman yayınlanınca güncellenecektir...

BUGÜNKÜ BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN;

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum