Kaya Çilingiroğlu ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlık davaya dönüştü

Kaya Çilingiroğlu ile ev sahibi Numan Ceyhan arasında Etiler'deki bir kiralık ev nedeniyle yaşanan anlaşmazlık, 5 milyon TL'lik tazminat davasına dönüştü.

Kaya Çilingiroğlu ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlık davaya dönüştü
Yayınlanma:

Çilingiroğlu'nun, 6 yıldır kiracısı olduğu evden güçlendirme çalışmaları gerekçesiyle çıkmayı reddetmesi, taraflar arasında hukuki bir süreci başlattı.

ÇİLİNGİROĞLU EVDEN ÇIKMAYI REDDETTİ, TAZMİNAT TALEP ETTİ

İddiaya göre, Çilingiroğlu, binada yapılacak güçlendirme çalışmaları nedeniyle ev sahibinden evi boşaltması karşılığında 2 milyon TL talep etti. Ancak bu talep, ev sahibi Numan Ceyhan tarafından kabul edilmedi ve Çilingiroğlu’na 5 milyon TL'lik tazminat davası açıldı.

EV SAHİBİ 5 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre, Kaya Çilingiroğlu, Ceyhan'ın Etiler'deki evinde 6 yıl önce 5 bin TL kira bedeli ile oturmaya başlamış ve şu anda 10 bin TL kira ödüyordu. Güçlendirme çalışmaları için evi boşaltmayı reddeden Çilingiroğlu, bu durumun ardından tahliye karşılığında 2 milyon TL istedi. Ev sahibi Ceyhan ise bu talebe karşı çıkarak mahkemeye başvurdu ve Çilingiroğlu aleyhine 5 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

ÇİLİNGİROĞLU KONU HAKKINDA YORUM YAPMIYOR

Kaya Çilingiroğlu, yaşanan anlaşmazlık ve açılan tazminat davası hakkında basına herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Taraflar arasındaki hukuki süreç devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.