Kayıp Narin Güran'la ilgili sıcak gelişme: Tümgeneral Selçuk Yıldırım "Sonuca çok yaklaştık" dedi, Haluk Levent'ten yeni iddia

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 8. gününe girerken, olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan küçük Narin'in bulunması için güvenlik güçleri seferber olmuş durumda. Günlerdir süren arama çalışmalarında tüm detaylar titizlikle incelenirken, AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent'ten dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kayıp Narin Güran'la ilgili sıcak gelişme: Tümgeneral Selçuk Yıldırım "Sonuca çok yaklaştık" dedi, Haluk Levent'ten yeni iddia
Yayınlanma:

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, "Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Arama çalışmaları sırasında bir kişi gözaltına alındı, ancak jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, Ekol TV canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Narin, görmemesi, şahit olmaması gereken bir şeyi görmüş olabilir. Belki de bu yüzden ortadan kaldırılmış olabilir" dedi. Özdemir ayrıca, Narin'in kaybolduğu noktada yapılacak aramaların önemine vurgu yaparak, aile bireylerinin ifadelerinin kritik olduğunu belirtti.

Narin’in annesi de Didem Arslan’la Vazgeçme programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anne, olay günü arka bahçede askere gidecek olan oğlunun ve iki arkadaşının bir köpeğe zarar verdiğini söylediğini belirtirken, yayın aniden kesildi. Anne, bu durumu daha önce belirtmemesinin sebebini, kendilerinden şüphelenileceğinden korkması olarak açıkladı.

BAKAN TUNÇ 1 KİŞİNİN GÖZALTINA ALINDIĞINI AÇIKLADI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini ve 1 kişinin gözaltında olduğunu bildirdi. Tunç, "Olayın açıklığa kavuşturulması için her ayrıntı dikkatle incelenmekte olup, titizlikle sürdürülen soruşturmada ifade alma işlemleri de devam etmektedir. Temennimiz, Narin evladımızın bir an önce sağ salim şekilde bulunmasıdır" ifadelerini kullandı.

HALUK LEVENT'TEN YENİ İDDİA

Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent de sosyal medya hesabından olayla ilgili bazı dikkat çekici bilgiler paylaştı. Levent, Narin’in abisinin kolunda ısırık izleri bulunduğunu ve bu durumun adli tıpa intikal ettiğini belirtti. Aile bireyleri arasındaki ilişkilerin karışık olduğuna da dikkat çeken Levent, yetkililerin bu durumu da araştırdığını ve ifadelerde çelişkiler olduğunu söyledi.

Tüm bu gelişmeler, Narin Güran’ın akıbetiyle ilgili soru işaretlerini artırırken, Türkiye küçük Narin’den gelecek güzel haberi beklemeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.